Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem volt igazam, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem volt igazam, vagy a srácnak (hosszú lett, bocsi)?

Figyelt kérdés

Pár napja kiírtam ide az oldalra, hogy van- e kedve valakinek eljönni kutyát sétáltatni, mert szeretném gyakorolni, hogy kell srácokkal beszélgetni.

Erre írt egy, hogy ő szívesen eljönne, ő sem nagyon tud a másik nemmel beszélgetni, legalább mindketten tapasztalatot szerzünk.

Mondom jó, de tudnia kell, hogy duci vagyok, ha gondolja, cserélhetünk képet is. Erre azt írta, hogy nem baj, neki az tetszik és ne cseréljünk képet, úgy az igazi.

Kicsit csodálkoztam, de beleegyeztem, mert úgyis csak egy séta és mindegy, milyen a másik.

Elkezdtük megbeszélni, hogy hogyan találkozzunk, de kiderült, hogy Pesten belül azért elég messze lakunk egymástól. Úgyhogy az lett, hogy félúton találkozunk, én odamegyek a kutyával. Viszont ahogy megpróbáltam, a kutyám nem mer felszállni a buszra.

Ezt meg is írtam neki, mondta, hogy nem gond, majd ő idejön motorral. De ezt így nem szerettem volna, szinte semmit sem tudtam az illetőről- szerintem ez érthető.

Úgyhogy sikerült megbeszélnem, hogy kivigyenek minket autóval, hogy a kutya is tudjon jönni, így tudtunk volna az eredetileg megbeszélt helyen találkozni.

Viszont nekem beszerveztek egy mozit közben a tudtom nélkül a barátnőim, így csak másfél óra lett volna a találkozó, amit meg is írtam neki, hogy csak annyit tudok sajnos lenni, de szerintem első beszélgetésre ez amúgy is elég. Ő írta, hogy jó, bár szerinte ez kevés, de hogy x helyen le tudja parkolni ott is a motorját és úgy találkozzunk. Mondtam, hogy jó és találkozzunk azon a helyen, ahol a parkos rész van, hogy addig, míg várok rá, el tudjak lenni a kutyámmal.

Na erre másnap ezt írta:

"Elmondom, hogy mit gondolok. Nekem teljesen elvetted az összes kedvemet az egésztől, amikor mondtad, hogy fél 5-től 6-ig van az időintervallum. A te kérdésedből nekem úgy jött le, hogy ez valami spontán dolog és meg akarsz tanulni férfiakkal beszélgetni, most pedig hirtelen jön a "szerintem kutyasétáltatásra egy óra bőven elég" szöveg, ami nekem nem passzol a képbe. Azt hittem, hogy majd milyen jót fogok tenni azzal, ha megpróbálok mindenféle kötöttség nélkül elmenni és dumálni veled pár órát, de úgy látom te erre nem vagy vevő. Bizalom nulla, ami valamilyen szinten érthető is, de azért nem kellene úgy kezelned, mint valami ukrán maffiózót, aki külföldre viszi a bedrogozott lányokat k.u.r.vának. A másik ... nagyjából már kétszer mondtam, hogy hol kéne találkozni, de rendre mindig bonyolítod és módosítod, aztán pedig rám bízod, hogy hol kéne."

Amire én:

"Beszeljuk meg. Itt nem lehet normalisan. xy.com a cimem, ha akarsz, irj oda. Ne legyel mar ilyen erzekeny basszus. A kutyam nem tud lepcsozni, ahhoz meg tul nagy, hogy en vigyem. Nem kezellek ugy mint egy maffiozot, igy tudtam megoldani. Rossz iranyba nezel a lovon. Inkabb orulj, hogy total latatlanba belementem a dologba ugy, hogy kb semmit nem tudok rolad. De ha nem akarod megbeszelni, csak hisztizel, akkor szep napot, majd megyek egyedul."

Meg utána még ezt írtam:

"Nehez volt megoldanom, hogy igy kijussak az orsre, hogy neked se kelljen ennyit utazni miattam. Vadidegennek meg szerintem ertheto okok miatt nem fogom megmutatni, hol lakom. Ha te emiatt hisztizel, inkabb hagyjuk. Kisgyerekkel semmi kedvem elmenni. En spontan vagyok (a lehetosegeim szerint legjobban), te viszont egyaltalan nem vagy az. Komolyan nem tudom, mikor lettek a ferfiak ilyen hisztipannak..."

Igen, tudom, hogy kicsit durva levél volt, de szerintem jogos...

Erre ilyen választ kaptam:

"Jól van, teljesen felesleges. Félsz az egésztől, nem vagy te az ilyesmire felkészülve. Szerintem szólj apádnak, hogy nem kell az autóból figyelnie téged folyamatosan, ha bárhova mész. Én nem randizok kislányokkal, csak nőkkel. 20 évesen már lehetnél nő, de egyáltalán nem vagy az. Majd pár év múlva benő a fejed lágya és érettebben fogsz gondolkozni remélhetőleg. Nem kéne folyamatosan a szüleid kezét fogni, ha bármit csinálsz. Azért nincs neked önbizalmad, mert ilyen vagy és amíg ezen nem változtatsz, ez így is marad. Ha 16 éves lennél, még érthető lenne, de így már baromi gáz. Se én, se más nem lesz kíváncsi az ilyen viselkedésre, ahhoz valami über nagy f.a.szkalapot kell találnod, hogy elviselje ezt a sz.a.rt, ami felőled jön. Az ilyen beszólásokat meg végképp nem tolerálom egy senkitől, aki lósz.a.rt se tud rólam, tehát a szádat rakd alapállásba b.a.szd meg. Repült a tiltás cucu."

Erre én megírtam neki, hogy apám elhagyott minket, nem követett volna senki sétálás közben, ilyen eszembe sem jutott, meg hogy azért kellett volna kocsival kimennem odáig, mert ahogy leírtam, a kutyám nem mert fölszállni a buszra.

Erre semmi válasz nem jött már.

Szerintetek én vagyok a hülye, hogy úgy gondolom, nem normális az illető, vagy nekem volt igazam?

2015. máj. 30. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem éretlen vagy, ami 20 évesen kissé.. fura. Elhívsz egy srácot, halomra szervezgeted a dolgokat, majd mikor beúszik egy barátnős mozi, nem mondod le, hanem inkább a srácot teszed talonba. Te kérded, hogy menjen veled, aztán a végére már úgy kezelted, mintha egy nemkívánatos piócát próbálnál lerázni. A személyeskedés semmilyen körülmények között nem tolerálható, de ezt akkor is te szúrtad el. Akarsz valamit, aztán mégsem. Nem körülötted forog a világ, hogy mindenki mosolyogva alkalmazkodjon hozzád. Láthatóan neked nem volt elég fontos ez a "kutyasétáltatás", de akkor elnapolhattad vagy lemondhattad volna az egészet, ahelyett, hogy a másikat pattogtatod.
2015. máj. 30. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Igaza volt a srácnak. Nekem is az jött volna le, hogy szivatsz. Ha valamit megígérsz, és állandóan módosítod, akkor hiteltelen lesz a történeted.

Utána meg még bunkózol is vele. Nagyjából vágom, hogy miért nem megy az ellenkezó nemmel a kommunikáció.

2015. máj. 30. 13:28
 3/10 anonim ***** válasza:
De a srác is mondhatta volna, hogy köszi, nem.
2015. máj. 30. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fazon részéről jogos a sértődés. Nekem is totál elmenne a kedvem az olyantól, hogy kétszer változtatgat a másik a terven. Ez az én véleményem.

22N

2015. máj. 30. 13:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem. Sajnos a jegyet megvették, úgyhogy azzal nem tudok mit csinálni. Ráadásul alapból nem is egész napos dolognak írtam, hanem csak egy sima kutyasétáltatásnak. Szerintem paraszt módon írt az illető, bár valóban változtatgattam a dolgon, de csak azért, hogy neki megfelelőbb legyen helyileg.
2015. máj. 30. 13:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy én vagyok a világ közepe, soha nem így álltam hozzá semmihez. Próbáltam a legtöbbet kihozni a dologból és ilyen választ kaptam cserébe. Történt már velem is olyan, hogy a másik nem jött el a randira, de akkor sem kezdtem a másikat szidni.
2015. máj. 30. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj, hogy egyik fél sem volt toleráns.

A srác is mondhatott volna nemet a találkozóra, vajon miért akart ennyire találkozni veled?

Csak egy spontán találkánál nekem belefért volna, hogy 1 órát beszélgessünk, de ez a kismilliónyi variálás után biztos lemondtam volna az egészet.

Tényleg úgy érződhet, hogy te nem akarod annyira a találkát, hogy mindig változtatsz rajta.

Szerintem egyszerűbb lett volna ha azt írod, hogy a hátad mögött szerveztek egy olyan programot amit nem tudsz lemondani és inkább máskor találkoztok mint ez a sok variálás.

A srác is hülye volt, mert ennyire kötni ebet a karóhoz már beteges.

Aztán ez a kisfiús besértődés is eléggé béna a részéről.

Szerintem jobb is, hogy nem találkoztatok.

Ne keseregj el és nem kell ezen tovább agyalni.

Te megpróbáltál időt szakítani rá és ő ezt nem igazán értékelte. Lépj tovább!

2015. máj. 30. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a srácnak adok igazat, elég gyerekes vagy.

1. Ha jól értettem, a társalgást akartad gyakorolni és nem a kutyasétáltatást, tehát nyugodtan elmehettél volna a kutyád nélkül is, nem volt létfontosságú magaddal vinni (főleg hogy az Örsön nincs is kutyasétáltatásra alkalmas hely).

2. A srác felajánlotta, hogy elmegy oda hozzád, megbeszélhettetek volna egy találkozót egy közeli helyen/parkban és nem tudja meg, hogy hol laksz. Ez a nagy parázás, hogy meg ne tudja merre lakok, szintén gyerekes, ha akarja, úgy is megtudja, tök mind1, hol találkoztok.

3. Ha megbeszélek valakivel egy találkozót, tök mindegy, hogy a barátnőim hova vesznek jegyet, megmondom nekik, hogy bocsi, de már programom van, nem érek rá. Elég nagy bunkóság volt részedről, hogy miután 50x variáltad a találkát, amihez a srác alkalmazkodott, benyögöd, hogy csak 1 órád van, mert a barátnőiddel mész inkább moziba.

28N

2015. máj. 30. 14:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont nekem beszerveztek egy mozit közben a tudtom nélkül a barátnőim,"

Ugyan kérlek, egy mozi tényleg annyira fontos, hogy a potenciális tapasztalatszerzést is übereli? Komolyan? Igaza volt a srácnak, itt sajnos nincs igazad.

2015. máj. 30. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Srácnak adnék igazat.

Engem is bosszantana, hogy egy ilyen egyszerű dolgot, mint egy közös kutyasétáltatás, te ennyire túlbonyolítasz.

Ha egyszer, vagy kétszer változtattad volna a tervet, oké, de így eléggé furcsa...

2015. máj. 30. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!