Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van/volt ezzel így? (bocsi, hogy hosszú :/)
Gondolom, másoknak is van/volt ideáljuk, ha úgy tetszik, zsánerük...(külsőre értve most). Félreértés ne essék, nálam (is) fontosabb a belső, mint a külső, de valamiért az utóbbi időben, jobban érdekelnek/érdekelnének a külsőre az ideálomnak megfelelő srácok.
Eddig is megvolt ez, hogy a szőke/világosabb hajú, és kék szemű...(igen, ez a zsánerem, >< de egyre többen vannak akiknek pont a sötétbarna/fekete hajúak jönnek be, szóval ne oltsatok :))...srácok jobban bejöttek, de nem foglalkoztam ezzel a dologgal ennyire. (volt már barátom is, és nem szőke)
Szeretnék megint kapcsolatot, de valamiért szőke srácra "várok". (így is ritkák a szőkék, inkább sötét hajú fiúkat látni) Nemtudom, megérné e ezt az ideált követnem, vagy túl igényes vagyok ettől? El kéne ezt az egészet felejtenem? Esetleg kifogom ezt nőni még? (tényleg nem külső alapján választottam eddig sem, csak valamiért ez a "legyen szőke" dolog megragadt)
(nemszeretném, hogy ez amolyan elvárásnak tűnjön részemről, mert énis átlagos lány vagyok, ráadásul barna szem/haj)
Tanácsot, véleményt, (vagy saját "tapasztalat")...hasonlókat szívesen fogadok. Nameg esetleg szőke srácokat (jk or not :)).
(kioktatást nemkérek, mert elég rossz ez így is, hogy nemértem mért ragaszkodom most ennyire az ideálomhoz :/) 17l
Én mindig úgy választottam barátnőt, hogy külsőre tetsszen. Igenis fontos a külső, mert azt a külsőt kell nézned a kapcsolat végéig, ami tán hosszú idő is lehet. :)
Egy szőke tengerkék szemű srác.
Én sötétbarna, vagy fekete hercegre vártam. Egyszer volt, aztán lett egy szőke nagy barna szemekkel. Utánuk rájöttem szart se ér ez az egész. Most boldog vagyok a sötétszőke zöldes szemű nem egy popsztár külsővel rendelkező emberkémmel. Az udvarlás el tudja varázsolni az embert...
Mihamarabb hagyd el az elvásárokat, elég arra gyúrni, hogy nézzen ki számodra jól. A belső már csak plusz varázs, ha beletrafálsz a jóba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!