Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van/volt ezzel így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van/volt ezzel így? (bocsi, hogy hosszú :/)

Figyelt kérdés

Gondolom, másoknak is van/volt ideáljuk, ha úgy tetszik, zsánerük...(külsőre értve most). Félreértés ne essék, nálam (is) fontosabb a belső, mint a külső, de valamiért az utóbbi időben, jobban érdekelnek/érdekelnének a külsőre az ideálomnak megfelelő srácok.

Eddig is megvolt ez, hogy a szőke/világosabb hajú, és kék szemű...(igen, ez a zsánerem, >< de egyre többen vannak akiknek pont a sötétbarna/fekete hajúak jönnek be, szóval ne oltsatok :))...srácok jobban bejöttek, de nem foglalkoztam ezzel a dologgal ennyire. (volt már barátom is, és nem szőke)

Szeretnék megint kapcsolatot, de valamiért szőke srácra "várok". (így is ritkák a szőkék, inkább sötét hajú fiúkat látni) Nemtudom, megérné e ezt az ideált követnem, vagy túl igényes vagyok ettől? El kéne ezt az egészet felejtenem? Esetleg kifogom ezt nőni még? (tényleg nem külső alapján választottam eddig sem, csak valamiért ez a "legyen szőke" dolog megragadt)

(nemszeretném, hogy ez amolyan elvárásnak tűnjön részemről, mert énis átlagos lány vagyok, ráadásul barna szem/haj)

Tanácsot, véleményt, (vagy saját "tapasztalat")...hasonlókat szívesen fogadok. Nameg esetleg szőke srácokat (jk or not :)).

(kioktatást nemkérek, mert elég rossz ez így is, hogy nemértem mért ragaszkodom most ennyire az ideálomhoz :/) 17l

2012. nov. 1. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Én mindig úgy választottam barátnőt, hogy külsőre tetsszen. Igenis fontos a külső, mert azt a külsőt kell nézned a kapcsolat végéig, ami tán hosszú idő is lehet. :)

Egy szőke tengerkék szemű srác.

2012. nov. 1. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a kék szem a zsánerem, de mindig barna szemű fiúkkal hoz össze a sors.:D Csak azért nem fogok elküldeni valakit, ha minden más passzol, de jobban felfigyelek rá. De ez szerintem amúgy apróság, ha valaki iránt érzel valamit akkor ne befolyásoljon ilyen.:D
2012. nov. 1. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sötétbarna, vagy fekete hercegre vártam. Egyszer volt, aztán lett egy szőke nagy barna szemekkel. Utánuk rájöttem szart se ér ez az egész. Most boldog vagyok a sötétszőke zöldes szemű nem egy popsztár külsővel rendelkező emberkémmel. Az udvarlás el tudja varázsolni az embert...

Mihamarabb hagyd el az elvásárokat, elég arra gyúrni, hogy nézzen ki számodra jól. A belső már csak plusz varázs, ha beletrafálsz a jóba :)

2012. nov. 1. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Megpróbálok azért akkor inkább eltekinteni ettől az ideálomtól. :) (megmarad amolyan +nak :))
2012. nov. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!