Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során mikor időszerű megosztani a másik féllel, hogy pszichiátriai kezeles alatt állok?
Figyelt kérdés
Az elején célszerűbb közölni, vagy csak akkor, ha komolyra fordul a dolog?2019. jún. 13. 15:56
11/14 anonim válasza:
Nem is tudom, nem emlékszem mit mondott erről dr. Lecter...
12/14 anonim válasza:
,,Akit már pszichiáter kezel, nyilván gyógyszerrel, az már nem szarral gurigázik, hidd el."
Hahaha hahahahaha
Haha
Az ilyen emberek biztosan sokat tudnak az emberi pszichéről.
13/14 anonim válasza:
Nem a legelején szerintem.Ha jól alakul a kapcsokat ,akkor próbáld ezt is elmondani,de semmiképp az első randi alkalmával
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem az első randin fogom, de nem ezzel fogok kezdeni.
Amúgy pszichiátriai kezelesen vagyok (csoportterapia, hét 3x, nem egyénire járok pszichológushoz), de nem szedek gyógyszert. Külön kértem, mert anélkül szeretnék megbirkozni a dologgal.
Amúgy nem vagyok skizofren, leginkább gyaszfeldolgozas miatt járok kezelesre és az emiatt kualakult szorongás miatt.
2019. jún. 13. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!