Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka annak, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha a másik fél hirtelen felszívódik és eltűnik, ti hogy dolgoztatok ezt fel?

Figyelt kérdés
Abszolut minden rendben volt köztünk parszor talalkoztunk, ismerkedtünk jokat beszelgettünk, a szex is csodalatos volt, nagyon jol ereztük magunkat és még azt is mondta szerelmes tudna belém Lenni. Erre mikor elváltunk elteltek a napok és se nem ir se nem jelentkezik. Rairtam baj van erre semleges valaszokat irt hogy ő faradt stb. Érdekelne mi törtenik a masik féllel ilyenkor mikor hirtelen megse akarja a dolgot es eltűnik? Ti hogy dolgoztatok fel az ilyet?
2019. ápr. 17. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

"... szerelmes tudna belém Lenni." ez volt a jel, amiből le kellett volna jönnie, hogy csak egy kufirc kell. Kellett a sunci, így elhúzta a mézes madzagot előtted az ügy érdekében, de azért a pofádba nem akart hazudni. A manipulációnak köszönhetően volt "csodálatos szex", oszt ennyi. Nincs mit feldolgoznod. Amit a jövöre vonatkozóan tégy meg a saját érdekében az az, hogy fejezd be a qrválkodást és szexet szexre cserélj csak. Egy nuni=egy kuki. Sehol nincs olyan árfolyam, hogy egy nuni=ásókapanagyharang vagy bármi más.

32/f

2019. ápr. 17. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Az ok az lehet, hogy nem akar tőled semmit. Ezt neked tiszteletben kell(ene) tartanod. Ha nem keres, hagyd te is békén, ne menj le kutyába.
2019. ápr. 17. 20:04
 3/10 Mcgalagony17 ***** válasza:
83%

Ha valaki a felszívódás híve ismerkedésnél, attól sajnos információt nem fogsz megtudni a tette hátteréről... Faggathatod napestig. Velem is előfordult két alkalommal ez a sajnálatos eset: egyszer a srác akkor lépett olajra, amikor én elmentem nyaralni, és természetesen nem értem el sem azalatt ,sem utána, aztán pedig egy sikeres első randi után, ahol még kémia meg pörgős beszélgetés is volt... mindkét esetben hiába írtam a pasikra, nulla választ kaptam. Egy dolgot tudsz tenni: konstatálod, hogy ilyen erkölcstelen emberekre, akik még arra se méltatnak hogy megindokolják mi bajuk veled- ami max 2 perc lenne az életükből..- nem érdemes gondolatot vesztegetni.

25/N

2019. ápr. 17. 20:10
 4/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
81%
Jól megdugott és ciao ragazze, te meg sóvárogsz utána még évekig... jellemző...
2019. ápr. 17. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Ne haragudj, de ez tényleg annyira tipikus. :D És hány ilyen sztori volt már, és sose tanul az ember, még csodálkozik. :DD Pár randi, kis kedveskedés, mézesmázas duma, hitegetés, már csúszik is le a bugyi, bámm, bámmm, utána meg felszívódás. Jó kis olcsó numera voltál, fogadd el. :DD
2019. ápr. 17. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Sajna besétáltál a csapdába, amelybe már olyan sokan.Máskor jobban nézd meg, kiben bízol!
2019. ápr. 17. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
De miért bántjátok a kérdezőt???
2019. ápr. 17. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:

" még azt is mondta szerelmes tudna belém Lenni"

Szerintem ez a kulcs mondat. Belém szerelmes volt már bőven, amikor szexeltünk, előtte járt utánam hetekig. Azóta is tart, és szép és jó minden (de tudom, én vagyok az őskövület, lábakat minél előbb szét kell tenni.)

2019. ápr. 18. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

"De miért bántjátok a kérdezőt???"

Na ez az, miért? Halihó, gyk közönsége, máskor meg arra buzdítotok mindenkit, hogy már első randin feküdjön, mert lényegében semmi sem múlik ezen.

Akkor most miért ekézitek, egyik válaszoló épp csak le nem k...vázta. Akkor hogy van ez?

2019. ápr. 18. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Sose akart semmit, csak te nem akartad látni.
2019. ápr. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!