Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám csak barátként tekint, ha egy másik nővel flangál?
Magyarul, bebizonyítottad neki, hogy tévedett...
a legjobb amit tehettél... (nem!)
Ha akarsz tőle valamit nem ez a megfelelő módja. Egyéblént ha olyan jóban vagytok (vagy voltatok) simán kipuhatolózhattad volna hogy ki a csaj és hogy ők hogy vannak. Burkoltan. Akkor mát kiderült volna valami.
Most vagy töketlenkedett a srác és ezért nem tett lépést feléd vagy csak szimplán nem is akar/nem tudott róla hogy akar.
Szóbal ha TE akarsz tőle valamit akkor keresd meg, hagyd abba a duzzogást mint egy sértődött gyerek és beszélj vele.
Nem feltétlen kiadnod magad, de puhatolózni lehet. Amúgy meg ha jobb fej vagy mint a másik lány, lehet hogy több edélyed van. Csak eddig valószínűleg nagyin haverosra vetted a figurát.
"hívott is, hogy menjünk el suli után meginni valamit, de lekoptattam."
AKkor mégis mit vársz? Beléd sem sok ész szorult.
1, A srác közölte, hogy bízik benned és ilyenek. Nem hívott randira, nem kezdeményezett. Egyértelmű, hogy barátként tekint rád, ha barátként viselkedett.
2, A srác más lányokkal is lóg. Pont úgy, mint ahogy bárki más. Nem flangálnak (omájgád, az 50 éves anyámtól szoktam ezt a szót hallani), hanem simán barátkoznak.
3, Attól, hogy alaki jobban néz ki, mint te, még nem lesz cicababa.
4, Attól, hogy azt gondolod, hogy nincsenek egy értelmi szinten, még simán jól kijöhetnek.
5, Az alapján, amilyen gyerekes hisztit levágtál, veled sincs jó eséllyel egy értelmi szinten a srác.
(És lám, látjátok? Rengeteg lepontozást kaptam, amikor lemertem írni, hogy a tinikor kitolódott és mennyi 18 feletti lány viselkedik még tiniként. Itt a tökéletes példa és ez egyáltalán nem ritka eset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!