Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rám csak barátként tekint, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám csak barátként tekint, ha egy másik nővel flangál?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az egyetemen,akivel jóban vagyunk, sokat hülyülünk, néha bókolgat is, meg nagyon sokat foglalkozik velem, érdekli a lelki állapotom,megoszt velem sok mindent,megbízik bennem. Viszont mostanában sokat flangál egy másik csajjal,ilyen tipikus cicababával,akivel egyértelműen nincsenek egy értelmi szinten. Múlt héten volt, hogy ketten ültek egy asztalnál én is odaültem és a fiú mondta,h nem tudnék e segíteni a csajnak, mert nagyon rosszul megy neki az egyik tárgy. Próbáltam kitérni előle,mondtam, h abban én se vagyok olyan jó, erre a srác benyögte, hogy 'ja persze,hát te mondtad,h az XY is irigykedik rád,amiért mindent jól írsz meg'. Erre már kicsit kifakadtam és mondtam, h nem is mondtam ilyet, meg amúgy sincs semmi bajom az XY-al! Majd ezután a cicababa megkérdezte ilyen fenhnagon a srácot, hogy "de miért akarod, hogy valaki korrepetáljon engem?!"A srác erre már nem nagyon tudott reagálni, én faképnél hagytam őket. Majd ezután legközelebb a fiú odajön hozzám és mondja, hogy milyen jó, hogy bennem megbízhat, meg én nem vagyok sértődékeny és velem el tud lazán hülyülni és örül neki, h én kedvelem őt. Erre én beoltottam, h honnan veszi, h kedvelem. Látszott, h nagyon meglepődött ezen. Nem érti, hogy mi bajom van. Szerintetek ő csak barátként tekint rám és azért értetlenkedik most?
2019. máj. 20. 07:18
 1/9 A kérdező kommentje:
A srác azóta kérdezgeti, hogy mi a baj(?), meg hogy ugye nem bántott meg(?), hívott is, hogy menjünk el suli után meginni valamit, de lekoptattam.
2019. máj. 20. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul, bebizonyítottad neki, hogy tévedett...

a legjobb amit tehettél... (nem!)

2019. máj. 20. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz tőle valamit nem ez a megfelelő módja. Egyéblént ha olyan jóban vagytok (vagy voltatok) simán kipuhatolózhattad volna hogy ki a csaj és hogy ők hogy vannak. Burkoltan. Akkor mát kiderült volna valami.

Most vagy töketlenkedett a srác és ezért nem tett lépést feléd vagy csak szimplán nem is akar/nem tudott róla hogy akar.

Szóbal ha TE akarsz tőle valamit akkor keresd meg, hagyd abba a duzzogást mint egy sértődött gyerek és beszélj vele.

Nem feltétlen kiadnod magad, de puhatolózni lehet. Amúgy meg ha jobb fej vagy mint a másik lány, lehet hogy több edélyed van. Csak eddig valószínűleg nagyin haverosra vetted a figurát.

2019. máj. 20. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyetemista kis pöts... tovább nem is olvastam. Az sem normális aki ilyen kis ....vel kezd. Keress egy normális IGAZI pasit!
2019. máj. 20. 09:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Tényleg lehet, hogy az lehet a gond, hogy túlságosan haveros volt a viszonyunk, így meg se fordult a fejében, h esetleg másképp tekintek rá.
2019. máj. 20. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"hívott is, hogy menjünk el suli után meginni valamit, de lekoptattam."

AKkor mégis mit vársz? Beléd sem sok ész szorult.

2019. máj. 20. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Te magadtól vagy ilyen éretlen, játszmázós, hisztis pitscha vagy segít valaki?
2019. máj. 20. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1, A srác közölte, hogy bízik benned és ilyenek. Nem hívott randira, nem kezdeményezett. Egyértelmű, hogy barátként tekint rád, ha barátként viselkedett.

2, A srác más lányokkal is lóg. Pont úgy, mint ahogy bárki más. Nem flangálnak (omájgád, az 50 éves anyámtól szoktam ezt a szót hallani), hanem simán barátkoznak.

3, Attól, hogy alaki jobban néz ki, mint te, még nem lesz cicababa.

4, Attól, hogy azt gondolod, hogy nincsenek egy értelmi szinten, még simán jól kijöhetnek.

5, Az alapján, amilyen gyerekes hisztit levágtál, veled sincs jó eséllyel egy értelmi szinten a srác.

(És lám, látjátok? Rengeteg lepontozást kaptam, amikor lemertem írni, hogy a tinikor kitolódott és mennyi 18 feletti lány viselkedik még tiniként. Itt a tökéletes példa és ez egyáltalán nem ritka eset.)

2019. máj. 20. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem kellett volna lekoptatni. Legalább megtudtal volna egy két dolgot. Elhivott legalább vette a fáradságot hogy foglalkozzon veled beszélgessetek stb.Most ezzel elszurtad most nem ezt fogja gondolni hogy veled eltud lazulni ki tud kapcsolni stb.
2019. máj. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!