Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randin lehet fingani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randin lehet fingani? Mármint a másik társaságában. Mikortól fér bele?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 25. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen megerőltető elmenni wcre vagy kicsit félrevonulni? Esetleg megpróbálni nem ágyút eldörrenteni, hanem halkan megtenni?

Fingani emberi szükséglet, de azt lehet kultúráltan is tenni. Amennyiben viszonr így tennéd, akkor fel sem merülne benned ez a kérdés.

2019. ápr. 25. 17:56
 2/9 A kérdező kommentje:
De ha pl olyan a helyzet.Hogy nem birod ki és nem tudsz kimenni.
2019. ápr. 25. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy az elsö randin, vagy a századikon.A fing, az fing!
2019. ápr. 25. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Majd ha jartok, amig csak randiztok addig ne.

Level ovoda.

2019. ápr. 25. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Én az elsőn is tolom, viszont ha ágy lesz a vége ott megvárom míg elalszik, mert ott nem tudom a másik asztalnál ülőre fogni.
2019. ápr. 25. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan hogy befingott a csaj ugy hogy el se voltunk aludva szerencsére külön ágyba de már első szexnél.
2019. ápr. 25. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Fuuu ez totál személyiség függő és nem ido függő pl ha te is olyan vagy aki nem szégyelli magát és a csaj is olyan akinek ilyen fiús humora van!

Én pl ismerek egy párt 20 évesek nem rég jöttek ossze a srac viccből ki lőtte a galambokat a csaj meg nevetett rajta, én pl sosem mernék tul cikis még haverok elott is csak lazán ki engedem :D vagy félre vonulok :D mint mondtam személyiség függő nem pedig ido függő

2019. ápr. 25. 23:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is inkább sunyiban .Szerintem az igazi tahóság hogy hangosan.De a legjobb ha a wcre kijut az ember.Persze pl héven vagy hazafele nem mindig birja ki az ember.
2019. ápr. 25. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Köhögéssel kell alcazni :D
2019. ápr. 25. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!