Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig két randit mondott le egymás után mert közbejött valami sürgős a munkahelyén. Adnátok még egy esélyt? 21l
Persze, miért ne?
Engem is rántottak már be randiról
Ha tényleg bizonyíték van róla, hogy rengeteget dolgozik és nem csak kifogást keres, illetve más nőkkel találkozgat, akkor miért ne?
Én várnék még egy kicsit. Aztán ha továbbra se lenne semmi, akkor megmondanám neki, hogy sajnálom, de nem tudok úgy egy kapcsolatot létrehozni, hogy sosem tudunk találkozni, amikor megbeszéltük. Ha igazán érdeklem, akkor erre úgyis lépni fog valamit ijedtében. Ha nem, akkor meg nem voltam neki olyan fontos, szóval felesleges lenne tovább erőltetni a randizást.
Még egyet, de megmondanám neki, hogy ha ennek is közbe jön valami, akkor hagyjuk az egészet, erre nincs időm.
Jegyezd meg, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen.
Nem mondom egy NÉHA nem jöhet közbe ez-az, de hogy mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!