Pasik, volt már rá példa, hogy egymás között megbeszéltétek, ki a legszebb nõ a munkahelyen?
Ez olyanok között alap téma akik szabad szájúak, onnantól meg amit eltudsz képzelni na azt egy beszélgetés alatt megvitatjuk. Olyannal nem is nagyon foglalkoztam/beszélgettem aki nem hozta fel témának a nőket.
25F
Egy átlagos gyárban simán megtörténik.
Budapesten a csilli villi irodaházakban ahol már az is szexuális zaklatás ha felhúzod a szemöldököd jobban kell vigyázni. A fehér kesztyűs fiúkák nem igénylik az ilyen alpári témákat.
Sajnos van ilyen a munkahelyemem.
A sràc 34 èves,hàzas,van hàrom gyereke ès folyton csurog a nyàla a munkahelyi nőkèrt.
Elmondja elèg gusztustalanul,melyiket dőfnè,szopatnà meg.
Ilyenkor mindig közlöm vele,hogy hàzas ès neki hogyan esne ha a felesège is hasonlóan viselkedne a munkahelyèn.
Erre azt közölte,hogy azt tudja meg,neki ilyet nem szabad.
Jaaaa! A nőnek semmit,de a ferfinak mindent?
7: Nekem is volt ilyen kollégám, az meg azt felelte: "Vazze', hűséget fogadtam, nem vakságot!"
Amúgy a 2-es válaszadóhoz hasonló emberekről is megvan a véleményem. Mintha csak a nőkről lehetne beszélgetni, más értelmes témáról nem. Én épp ezért nem tudtam beilleszkedni gyárban és közmunkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!