Csajok ti is megbeszélitek egymás között pl barátnőitekkel, hogy kinek mekkora a melle az ismerőseitek között pl. a suliban vagy munkahelyen?
Vagy mekkora segge van ennek meg annak?
Ha igen akkor mért?
Nem, soha
Mert fejlettebb lények vagyunk, mint a pasik, akiknek máson se jár az agyuk, csak hogy kinek mi mekkora
Na igen én is hallottam ilyet, és speciel engem is meglepet, pont ezért tettem fel a kérdést.
Aki gondolja írhat privátba is.
Nem tudom más lányok miről beszélgetnek de én kerülöm az olyan lányokat akik kibeszélik egymást...
Mi a barátnőimmel inkább közös hobbijainkról beszélünk, filmekről, ruhákról, esetleg olyan pasikról aki tetszik nekünk. De nem a farkáról beszélünk vagy mit tudom én mit gondolnak az ide feljáró fiúk... :D
Hanem hogy hú de helyes, hú de magas, hú de szép a szeme/mosolya/haja :)
Ha női testrészekről beszélünk akkor csak egymáséról hogy ebben a gatyában jól néz-e ki a fenekem, vagy hogy nem látszik-e át a melltartó vonala a pólón keresztül :)
Egyszer a legjobb barátnőm megjegyezte hogy ebben a ruhában olyan mintha lenne mellem, na hát azon jót nevettünk de nem sértésnek szánta csak viccnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!