Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz az ilyen viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz az ilyen viselkedésű férfiakról?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel futólag. Másnap, vasárnap délután Facebookon kezdtünk üzenetet váltani úgy kora délután magasságában. Hirtelen felvetette, hogy menjek vele még aznap el egy kávéra. Finoman megírtam, hogy ez az egyetlen nap, mikor kicsit pihenhetek és otthon még tehetek-vehetek és tegyük át ezt pár nappal későbbre, mikir már kicsit kipihentebb leszek és lesz több szabadidőm. Erre elkezdett lehordani, hogy én milyen nő vagyok, merthogy a férfiaknak az a visszaigazolás, ha valaki kilép a komfortzónájából. Aztán elkezdte, hogy én is olyan vagyok, mint a többi és ha valakit az ember komolyan megakar ismerni, nem ilyennek kellene lennie a hozzáállásomnak. Mert akkor szerinte nem mondanék most nemet.

Mi a véleményetek erről?

Én mondtam B tervet. Indokot is, hogy miért nem. Erre az volt a válasz, hogy ez szerinte nem indok....És bármi mást elfogadna, de ezt nem. És én tuti valami kis papucs pasit keresek (amit amúgy nem tudom, miből szűrt le)

2019. jún. 10. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Rosszul esett az egójának.

Amúgy nőként abból a szempontból megértem, hogy biztos csalódott volt. Na de attól, hogy egyszer nemet mondtál, még nem kellene lehordania mindennek.

Amúgy meg úgy néz ki, ebben más típusúak vagytok, te megfontoltabb, szereted a megszokott ritmust stb, ő pedig spontán típus lehet.

2019. jún. 10. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Idegbeteg, labilis, hisztérikus, követelőző, hatalommániás, szadista.
2019. jún. 10. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevert személyiségzavaros.Jobb,hogy nem mentél vele kávézni.Az ilyet kerüld el,ha lehet,mert nagyon sok van belőle és kihasználnak.
2019. jún. 10. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Jól jártál. Persze, a visszaigazolás, meg az érdeklődés fontos - amit te meg is tettél azzal, hogy ajánlottál alternatívát -, de a saját határaid legalább ennyire fontosak. Az, hogy ő ilyen ordenáré, hisztis, birtokló módon kijelentette, hogy nem érdekled őt, ha nem csinálod azt, amit ő mond, és azonnal, és hogy sz@rik arra, hogy neked mi esik jól, előbb-utóbb úgyis kijött volna bántalmazás formájában. Én a helyedben mocskosul örülnék, hogy megmenekültem. :D
2019. jún. 10. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kb. idevaló. Tipikus kamu "jófiú" - azt hiszi magáról, hogy ő minimum gentleman, mert elhív téged kávézni, és ezért cserébe a legkevesebb, hogy úgy táncolsz, ahogy ő fütyül.

2019. jún. 10. 18:45
 6/7 érdeklődő63 ***** válasza:
0%
a kérdező csak azért is el fog menni. majd ő megmutatja akár hányan figyelmeztetik hogy ne tegye, hogy az elmebeteg is lehet rendes ember. így van kedves kérdező? ember ismerteted egy óvodás színvonalán van.
2019. jún. 10. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Kerüld el, töröld, ignoráld. Személyiségzavaros p..öcs, találsz különbet is. Ha ilyen gyökér már az elején, mi lesz, ha mondjuk egy kapcsolatban bármire ellentmondasz?

Találsz különbet, ő pedig trenírozza azt, akit akar.

2019. jún. 10. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!