Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek az olyan férfiakról, akik a nehéz feladatokban okosak, de ilyen alap dolgokban meg bénáznak?

Figyelt kérdés
Alapvetően ilyen típus vagyok. Az emberek akik nem ismernek annyira, vagy zseninek gondolnak, vagy egy rakás szerencsétlenségnek. Az egyetemen pl. az évfolyamtársaim azt látták, hogy alig jártam be órákra, aztán folyamatosan írtam a 100%-os zh-kat, mert egyszerűen a tananyag pofonegyszerű volt számomra nem kellett minden órán ott meresztenem a s*ggem ahhoz hogy felfogjam. Viszont pl. van pár alapdolog, amiről fogalmam sincsen, mivel budai burokban nőttem fel, szinte sosem kellett levelet feladnom, vagy számlát befizetnem, most hogy elköltöztem otthonról viszont gyakran kell ilyen adminisztratív dolgokban helytállnom és rettentő sokat bénázom, ezért sokan azt hihetik, hogy teljesen idióta vagyok. Valójában csak elég sok alapvető helyzetet nem tapasztaltam meg, ezért bénázom, mindenki bénázik a számára szokatlan helyzetekben, csak számomra gyakran azok a szokatlan helyzetek, amik mások számára teljesen természetesek. A képességeim megvannak, hogy bármiben jó legyek, csak ahhoz még sok mindent kell megtapasztalnom.
2017. dec. 25. 15:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%

Nekem volt egy MTA tag klasszika filológus pasim. Az ország legjobbjai között van.

De nem tudja, hogy ha a boltban azt mondják 567 ft, nem tudja mennyit kell fizetnie.

Szóval tisztelem én a tudást, de hogy valaki teljesen életképtelen legyen, azt többet nem köszönöm...

2017. dec. 25. 15:13
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
Számomra egy ember intelligenciája fordított arányosságban áll az iskolai teljesítményével. Az igazi zsenik pont, hogy baromi rosszul teljesítenek az iskolában, mert az agyuk máshogy van beállítva. Én egy férfiban mindig azt keresem, hogy az élethez legyen okos, mert ebből lehet felépíteni valamit, nem az iskolai jó jegyekből. Nekem taszító lenne egy olyan férfi, aki a hétköznapi helyzeteket nem tudja megoldani.
2017. dec. 25. 15:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak ugyanígy szerintem rendben van. Ha túl sok mindenben inkánbb úgy fogalmaznék hogy határozatlan egy pasi, na az kezd egy idő után zavarni. De mondjuk ha pl először küldesz levelet, senki sem úgy születik hogy tudja hogyan kell feladni. Egyszer megkérdezed, megteszed, aztán már tudod is. Semmi gond ezzel.
2017. dec. 25. 15:16
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Lol

Nem leszel zseni attól, hogy nem jársz be órákra és jó jegyeket kapsz.

Én egy kemény természettudományos képzésen vagyok és a legtöbb hallgató nem jár be előadásokra, mert xy könyvet otthon is meg lehet tanulni.

2017. dec. 25. 15:20
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha mindemellett tudsz kommunikálni,cselekedni az ilyen helyzetekben,akkor nincs veled gond.Lényeg,hogy akard megoldani a szituációt.
2017. dec. 25. 15:23
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem én tartom magam zseninek, hanem mások gondolják rólam! Egyébként annak sztem nem sok köze van az intelligenciához, hogy kinek mennyi tapasztalata van az élet egy adott területén. Inkább életrevalónak hívnám azokat, akik sok élettapasztalattal rendelkeznek, ezek az emberek lehetnek átlag alatti intelligenciájúak is, a kettőnek nincs köze egymáshoz.
2017. dec. 25. 15:35
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Aki életrevaló, az mindig előrébb lesz, mint aki intelligens. Ez van. Hiába intelligens valaki (bár a te esetedben csak annyiról van szó, hogy könnyen tanulsz leírt szöveget ami nem egy nagy dolog de mindegy), hogyha az életben nem állja meg a helyét. A tapasztalat nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy valami bármilyen problémát meg tudjon oldani. A problémamegoldó képesség az élet minden területén, egy párkapcsolatban is a legfontosabb tulajdonság. Aki nem tudja kezelni az újdonságokat, az nem sokra fog menni az életben.
2017. dec. 25. 15:41
 8/18 anonim ***** válasza:

Elismerem, hogy okos vagy, de mint potenciális pasijelölt nevetséges vagy.

Találkoztam már ilyennel, nem szeretnék vele egy pár lenni.

Egy hozzád hasonló, tapasztalatlan lány való neked.

Bár lehet nem olyan okos, mint te, azt meg te döntöd el, hogy kell-e.

2017. dec. 25. 15:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Azért nem lehet minden "problémát" egy kalap alá venni. Ha emberi kapcsolatokon belüli problémákról van szó, azon belül szinte mindegyikre tudok megoldást. Én kifejezetten csak az adminisztratív problémamegoldásban vagyok rettenetesen béna. Ha egy logikai vagy stratégiai helyzetet kell megoldani, azzal gyorsan boldogulok.
2017. dec. 25. 15:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Picit átérzem amit írtál. Én is undorodom az adminisztratív dolgoktól, utálok hivatalba járni, akármilyen hivatalos papírt kitölteni, vagy efféle ügyeket intézni.

Igen, bizonytalan vagyok az ilyen dolgokban, és sokszor kérdezek "hülyeségeket", mert kétségeim vannak afelől, hogy jól csinálom-e.

Viszont az idő elteltével, és több ilyen "ügy" intézésével muszáj volt rájöjjek, hogy pl a postán dolgozó emberek is ugyanolyan élőlények, mint bárki más, ezért teljesen korrekt módon működik velük a közvetlen beszélgetés és még senkin nem láttam, hogy idiótának nézett volna pár "egyértelmű" kérdés feltevése után.

Nem, ettől nem leszel életképtelen, az én problémamegoldó képességem bőven a "Jó" kategóriában van (sok-sok ember által megerősítve), de néha tényleg le tudok blokkolni egy papírnyomtatvány láttán. :)

A jegyeiddel ne menőzz, sztem ratyi dolog*

21f

2017. dec. 25. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!