Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen alap elvárásaitok vannak egy 20onéves fiúval szemben?
Mik azok az alap tulajdonságok amiknek meg kell lennie egy férfiban, hogy összejöjjetek vele?
Mondjuk egy 20as évei elején járó fiútól mi az amit elvártok
-egyetemre járjon? -dolgozzon?-vagy esetleg dolgozzon és egyetemre járjon?
-sok barátja legyen?-népszerű legyen?
-sportoljon?-költözzön el a szüleitől?
-legyen sok pénze? kocsija? lakása?
-legyen jó humora?-legyen intelligens?
Mi az ami mindenképp fontos nektek?
Hát fiút nem úgy választok, mint cipőt vagy lakást, hogy van egy kritériumlistám.:)))
A szerelem fölött nem uralkodnak észérvek.
"Mi az ami mindenképp fontos nektek?"
Azért erre mégis tudok válaszolni. minél több dologban hasonlítson rám. Magasság, testsúly, életkörülmények, világkép, gondolkodás, érzelemvilág, iskolázottság, anyagiak.
És hosszú, dús legyen a haja!:)
#5Neked pont megfelelek. Mivel még otthon lakom, egyetemista vagyok, és külsőre jól nézek ki.
#1 és #4 válaszolónak is megfelelek, bár nekik nincsenek nagy igényeik.
#3 neked nem tudom ,h bejönnék e, mert nemtom, h te milyen vagy, így azt sem, h miylen a hozzád hasonló.
#2 neked úgy látom nincsenek alap elvárásaid, ez klassz,
Saját lakásom az van,de most még ki van adva, mert még nem dolgozom, azt majd egyetem után fogok, meg elköltözni is, úgyhogy a #6-osnak nem felelnék meg.
Am nem vágom, miért pontozták le a válaszaitokat, én nem találtam bennük semmi kivetnivalót, mindenkinek zöld kezet adtam, még annak is akinek nem felelek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!