Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen alap elvárásaito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen alap elvárásaitok vannak egy 20onéves fiúval szemben?

Figyelt kérdés

Mik azok az alap tulajdonságok amiknek meg kell lennie egy férfiban, hogy összejöjjetek vele?

Mondjuk egy 20as évei elején járó fiútól mi az amit elvártok

-egyetemre járjon? -dolgozzon?-vagy esetleg dolgozzon és egyetemre járjon?

-sok barátja legyen?-népszerű legyen?

-sportoljon?-költözzön el a szüleitől?

-legyen sok pénze? kocsija? lakása?

-legyen jó humora?-legyen intelligens?

Mi az ami mindenképp fontos nektek?

2015. nov. 21. 19:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Legyenek céljai, tervei, legyen megbízható, hűséges,tegyen a jövőjéért.
2015. nov. 21. 19:42
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

Hát fiút nem úgy választok, mint cipőt vagy lakást, hogy van egy kritériumlistám.:)))

A szerelem fölött nem uralkodnak észérvek.

2015. nov. 21. 19:44
 3/18 anonim ***** válasza:
56%

"Mi az ami mindenképp fontos nektek?"

Azért erre mégis tudok válaszolni. minél több dologban hasonlítson rám. Magasság, testsúly, életkörülmények, világkép, gondolkodás, érzelemvilág, iskolázottság, anyagiak.

És hosszú, dús legyen a haja!:)

2015. nov. 21. 19:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Bejön ha sportol, jó humora van és intelligens.
2015. nov. 21. 20:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha legalább 170 centi magas lenne, egyetemista (ha műegyetemista az mégjobban vonz). Az, hogy dilgozik-e mellette nem igazán érdekelne és az sem, hogy kollégista vagy otthon lakik. Az, hogy intelligens legyen és humoros is néha az fontos. Népszerűsége sem érdekelne, ellenben ha sportol az nálam plussz pont. Alapjában az jobban érdekel milyen belülről de azért mégiscsak számít a külseje is. 20/L (:
2015. nov. 21. 20:16
 6/18 anonim ***** válasza:
43%
dolgozzon, mellette tanuljon, legyen egy saját hitelmentes háza, középkategóriás autója, persze mindezt saját pénzből, mert ha az apja pénzéből van az gázos!
2015. nov. 21. 20:21
 7/18 A kérdező kommentje:

#5Neked pont megfelelek. Mivel még otthon lakom, egyetemista vagyok, és külsőre jól nézek ki.

#1 és #4 válaszolónak is megfelelek, bár nekik nincsenek nagy igényeik.

#3 neked nem tudom ,h bejönnék e, mert nemtom, h te milyen vagy, így azt sem, h miylen a hozzád hasonló.

#2 neked úgy látom nincsenek alap elvárásaid, ez klassz,

Saját lakásom az van,de most még ki van adva, mert még nem dolgozom, azt majd egyetem után fogok, meg elköltözni is, úgyhogy a #6-osnak nem felelnék meg.

Am nem vágom, miért pontozták le a válaszaitokat, én nem találtam bennük semmi kivetnivalót, mindenkinek zöld kezet adtam, még annak is akinek nem felelek meg...

2015. nov. 21. 20:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Járjon egyetemre, legyen intelligens, vicces, magas és széles hátú :3 :))
2015. nov. 21. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy pontosan ?
2015. nov. 21. 21:03
 10/18 A kérdező kommentje:
23
2015. nov. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!