Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen alap elvárásaito...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen alap elvárásaitok vannak egy 20onéves fiúval szemben?

Figyelt kérdés

Mik azok az alap tulajdonságok amiknek meg kell lennie egy férfiban, hogy összejöjjetek vele?

Mondjuk egy 20as évei elején járó fiútól mi az amit elvártok

-egyetemre járjon? -dolgozzon?-vagy esetleg dolgozzon és egyetemre járjon?

-sok barátja legyen?-népszerű legyen?

-sportoljon?-költözzön el a szüleitől?

-legyen sok pénze? kocsija? lakása?

-legyen jó humora?-legyen intelligens?

Mi az ami mindenképp fontos nektek?

2015. nov. 21. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

az én baratom 20 éves. dolgozik, van saját kocsija. még otthon lakik. vannak barátai, sportolni nem nagyon szokott. intelligens szerintem ,és jól lehet vele beszélgetni. szerintem vicces is, valamint értékeli az én vicceimet is.

számomra tökéletes. bár nyilván jobban örülnék ha már külön lakna, de tisztában vagyok vele, hogy a magyar fizetesekbol nem igen reális ez. az albérletetre és a rezsire elmenne az összes, és akkor még nem evett. majd ha lediplomàzok osszekoltozunk..

szerintem se fontosak a fenti szempontok. valakivel vagy jól érzed magad és kijottok, vagy nem.. bár bevallom nekem az egyetemista fiúk nem a zsanereim.

20L

2015. nov. 21. 21:37
 12/18 A kérdező kommentje:

Mi bajod az egyetemista fiúkkal?

Hogy tudod őket egy kalap alá venni?

2015. nov. 21. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Miért te hogy tudod egy kalap alá venni aki nem egyetemista?mi ez a kriterium?jes szusom....
2015. nov. 22. 02:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha tetszik ha nem tetszik a külső kulcsfontosságú. Tetszenie kell, másképp nem lesz belőle vonzalom, majd kapcsolat. Viszont egész széles skálán mozognak a nekem tetsző fiúk (sajnos 175 centi felett csak - jöhetnek az alacsony lepontozók). Második dolog a hang, a stílus és a mosoly. Legyen igényes, legyenek céljai. Nem kell agyoniskolázottnak lennie de legyen talpraesett és ne legyen megalkuvó. Amit el tud érni azt érje el. Egy huszonéves fiúnak még nem szükséges lakás meg autó, saját pénzből elég nehéz lenne bármelyiket is előteremteni. A sport jó dolog mivel én is mozgékoyn vagyok így csinálhatnánk együtt. Az sem árt ha vannak barátai, mivel társasági ember vagyok, szívesen megismerném őket, na meg tapasztalatim szerint ha valakinek nincsenek barátai nagyon rá tud akaszkodni a partnerére ami megint nem egészséges. A féltékenység teljesen kiborít, azt felejtse el. Értelem tekitnetében mozogjuk egy síkon tudjunk normális témákról beszélgetni, legyen jó a szex és tudjon mindig megnevettetni. Mindez soknak tűnik de szerintem nem az. A mostani barátom minden kritériumnak tökéletesen eleget tesz :)
2015. nov. 22. 15:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Hát nekem nem nagyon vannak barátaim, de még sosem akaszkodtam rá egyik barátnőmre sem, sosem féltékenykedtem, mindig hagytam szabad teret.

Szerintem nincs összefüggés a barátok száma, és a ráakaszkodás között.

2015. nov. 22. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem ezt tapasztaltam. Hárman vagyunk nagyon jó barátnők vidéken de én Pestre jöttem tanulni ők meg itt maradtak. Mindketten párkapcsolatban élnek, de nincsenek más barátaik, engem leszámítva én elég sokat szereztem a nagyvárosban. Ők teljesen egymás seggébe vannak bújva a pasijukkal, simplán mert ha nem lenne senkijük egyedül maradnának azt meg senki sem szeretné. De nyilván ez is személyiségfüggő. Ha valaki nem giényli a társaságot annak nem probléma az egyedüllét.
2015. nov. 22. 15:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Ja hát én nem igénylem a társaságot, mivel szeretek egyedül lenni. Viszont ettől még kapcsolatban is szívesen vagyok, csak iylenkor hagyunk szabad teret egymásnak.
2015. nov. 22. 15:49
 18/18 anonim válasza:
Humoros, kedves, jófej, intelligens, megértő, a külsőségek nem fontosak
2017. aug. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!