Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek az olyan férfiakról, akik a nehéz feladatokban okosak, de ilyen alap dolgokban meg bénáznak?
Szerintem fogadj egy inast magadnak a "képtelen" feladataidra, ha már burkos vagy...
Attól, hogy lexikonként létezel, még nem vagy több egy "buta", de eszét használni tudó embernél...inkább kevesebb.
Lehet.
Nemrég egy hozzád hasonlóval volt randim.
Menekültem onnan.
miután szépen kivesézte a kutatását.
Ezzel az a baj, hogy az én életemben, mint a párja, sosem lenne előtérben szinte az összetett feladatok megoldásával kapcsolatos erőssége. Komolyan, hány nő akar napi szinten bonyolult matematikai problémákat megoldani meg speciális helyzetekről dönteni? Egy átlagos párkapcsolatban az emberek általános dolgokról beszélnek, általános élethelyzetekben és hétköznapi problémákat oldanak meg. Ez nagyjából olyan, mintha valaki kiválóan tudna a történelem minden szegletéről beszélni. Érdekel, szeretem, de nem ez az állandó témám, sőt. Ellenben fogalma sem lenne alapvető dolgokról, amit egy átlagos ember tanulás nélkül is megjegyez.
Ha próbalkozna nagyon, akkor nem zavarna, ha kicsit ügyetlen. 😊 Nem érthet mindenki mindenhez, senki sem gyakorlattal született. Viszont a Jóisten mentsen meg egy olyan férfitől, aki még egy egyszerű meglepetéssel sem tud előrukkolni és nem is akar...
Elég jól ráérzek a hétköznapi dolgok megoldására, akkor is, ha nem találkoztam előtte hasonló helyzettel, de nem várom el a páromtól, hogy tudja egyből, mut hogyan kell. Viszont ha próbálkozni sem próbálkozik nagyon keményen, ez közöttünk sosem lesz kiegyensúlyozott és egyenrangú.
# 13
Az nem a mi-felhasználók hibája tudod, ismétlem tudod, hogy nem lehet képet a felhasználó nickhez tenni, de a fő poén, hogy te még egy nicket se vagy képes kiíratni kérdésedhez..., nem is értem, hogy képzeled:DDD
Amúgy, megjegyzésedből is az látszik, hogy annyi gerinced van, mint ismerőseidnek, mert tudod egy normális ismeretségben, azért megmondják egymásnak a frankót s meg is értik-dolgoznak rajta;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!