Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek az olyan férfiakról, akik a nehéz feladatokban okosak, de ilyen alap dolgokban meg bénáznak?

Figyelt kérdés
Alapvetően ilyen típus vagyok. Az emberek akik nem ismernek annyira, vagy zseninek gondolnak, vagy egy rakás szerencsétlenségnek. Az egyetemen pl. az évfolyamtársaim azt látták, hogy alig jártam be órákra, aztán folyamatosan írtam a 100%-os zh-kat, mert egyszerűen a tananyag pofonegyszerű volt számomra nem kellett minden órán ott meresztenem a s*ggem ahhoz hogy felfogjam. Viszont pl. van pár alapdolog, amiről fogalmam sincsen, mivel budai burokban nőttem fel, szinte sosem kellett levelet feladnom, vagy számlát befizetnem, most hogy elköltöztem otthonról viszont gyakran kell ilyen adminisztratív dolgokban helytállnom és rettentő sokat bénázom, ezért sokan azt hihetik, hogy teljesen idióta vagyok. Valójában csak elég sok alapvető helyzetet nem tapasztaltam meg, ezért bénázom, mindenki bénázik a számára szokatlan helyzetekben, csak számomra gyakran azok a szokatlan helyzetek, amik mások számára teljesen természetesek. A képességeim megvannak, hogy bármiben jó legyek, csak ahhoz még sok mindent kell megtapasztalnom.
2017. dec. 25. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem fogadj egy inast magadnak a "képtelen" feladataidra, ha már burkos vagy...

Attól, hogy lexikonként létezel, még nem vagy több egy "buta", de eszét használni tudó embernél...inkább kevesebb.

2017. dec. 25. 18:19
 12/18 anonim ***** válasza:
58%
"...akik a nehéz feladatokban okosak, de ilyen alap dolgokban meg bénáznak?Alapvetően ilyen típus vagyok" KAC!!! KAC!!! Vigasztald csak magad, ennyi jutalmat érdemelsz magadtol Karácsonykor!
2017. dec. 25. 18:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez jó egyébként ebben az oldalban, hogy itt arc nélkül, bátran elmondják az emberek őszintén, kíméletlenül a véleményüket, a való életben érdekes módon még sosem kaptam ilyen kritikákat szemtől szemben, de legalább tudom, hogy mit gondol a többség rólam, miközben az arcomba vigyorognak.
2017. dec. 25. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Lehet.

Nemrég egy hozzád hasonlóval volt randim.

Menekültem onnan.

miután szépen kivesézte a kutatását.

2017. dec. 25. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezzel az a baj, hogy az én életemben, mint a párja, sosem lenne előtérben szinte az összetett feladatok megoldásával kapcsolatos erőssége. Komolyan, hány nő akar napi szinten bonyolult matematikai problémákat megoldani meg speciális helyzetekről dönteni? Egy átlagos párkapcsolatban az emberek általános dolgokról beszélnek, általános élethelyzetekben és hétköznapi problémákat oldanak meg. Ez nagyjából olyan, mintha valaki kiválóan tudna a történelem minden szegletéről beszélni. Érdekel, szeretem, de nem ez az állandó témám, sőt. Ellenben fogalma sem lenne alapvető dolgokról, amit egy átlagos ember tanulás nélkül is megjegyez.

Ha próbalkozna nagyon, akkor nem zavarna, ha kicsit ügyetlen. 😊 Nem érthet mindenki mindenhez, senki sem gyakorlattal született. Viszont a Jóisten mentsen meg egy olyan férfitől, aki még egy egyszerű meglepetéssel sem tud előrukkolni és nem is akar...

Elég jól ráérzek a hétköznapi dolgok megoldására, akkor is, ha nem találkoztam előtte hasonló helyzettel, de nem várom el a páromtól, hogy tudja egyből, mut hogyan kell. Viszont ha próbálkozni sem próbálkozik nagyon keményen, ez közöttünk sosem lesz kiegyensúlyozott és egyenrangú.

2017. dec. 25. 20:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen vagyok nőben. A legelvontabb ls bonyolult dolgokat is viszonylag gyorsan átlátom, de nagyon nehezen mennek az adminisztratív dolgok (meg utálom is őket csinálni, valamiért nagyon irritálnak), kicsit életképtelen vagyok. Már anyukám is szórakozott professzornak hívott gyerekkuromban, mert faltam a könyveket, de "való" világgal pedig nem voltam ilyen szoros kapcsolatban. (Persze folyamatosan fejlődöm, meg igyekszem ezen változtatni.) Ebből az okból kifolyólag engem egyáltalán nem zavarna a dolog.
2017. dec. 25. 23:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja és én az vagyok, aki szeret napi szinten mindenféle elvont problémán töprengeni, egyszerűen ez tart életben :D Keress olyan lányt, aki hozzád hasonló, vagy legalábbis nem zavarja, hogy olyan vagy amilyen, mellette pedig próbálj meg minél több ilyen feladatot magadra vállalni, hogy tanulhass belőle.
2017. dec. 25. 23:09
 18/18 anonim ***** válasza:

# 13

Az nem a mi-felhasználók hibája tudod, ismétlem tudod, hogy nem lehet képet a felhasználó nickhez tenni, de a fő poén, hogy te még egy nicket se vagy képes kiíratni kérdésedhez..., nem is értem, hogy képzeled:DDD

Amúgy, megjegyzésedből is az látszik, hogy annyi gerinced van, mint ismerőseidnek, mert tudod egy normális ismeretségben, azért megmondják egymásnak a frankót s meg is értik-dolgoznak rajta;)

2017. dec. 26. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!