Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nőnek tetszenek mackos testalkatú férfiak, és hány nőnek tetszenek a soványok?
Érdekelne mert mostanság sok pasinál divát a fogyás mánia mert szerintük csak soványan tetszenek majd a nőknek.
És érdekelne hogy a mai nőknek tényleg már csak a soványak jönnek be?
Az átlagos testalkat jön be!
Se nem mackós,se nem vèkony!
Biztos, hogy a nagy átlag az átlagoshoz vonzódik, hiszen benne van a nevében: átlagos: megszokott, hétköznapi.
Én magam mackós vagyok, igen nagy darab. Viszont cserébe egyes hölgyek szerint jóképű vagyok azért. Ez relatív persze, van aki biztos, hogy hidegrázást kapna tőlem.
A tapasztalatom az, hogy mindig volt pár nő, akinek tetszettem úgy, ahogy voltam, szóval én nem aggódok az alkatom miatt. Biztos, hogy egy nő miatt sem kezdenék edzeni/sportolni. Igaz, az én elvárásaim sem annyira a külsőt, mint sokkal inkább a belsőt érintik. Viszont lehet valaki akármilyen szép/alkatú, ha a személyiségéhez nem vonzódok, akkor kalap-kabát. A külső nem minden, nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!