Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós testalkatú férfiak! Nektek milyen testalkatú nők tetszenek? Kikkel ismerkedtek szívesen?
Nem ragaszkodom testalkathoz, volt már szerencsém mindenféle nőhöz. Nem ez számít, egyáltalán! A személyiségével tud valaki megfogni hosszabban, ránézésre meg az arcával/stílusával. Ez nem alkatfüggő!
25/F
#1 vagyok: Egyébként a vékony és a telt nőkben is találok szexuálisan vonzót, ha erre voltál kíváncsi. Utóbbival sokkal elfogadóbb vagyok, de ez nem az alkatom miatt van, hanem mert nem a szépségideál határozza meg az értékrendem. A vékony hölgyeknél meg... nem is tudom... amolyan "megvédeném" érzés, de picit jobban feléleszti bennem a dominanciát is.
De ez csak én vagyok, nem a "mackós pasik" általában. :P
Szerintem nem egyre gondolunk. Szerintem te a nagyon izmos srácokra gondolsz akiknek van egy kics "hasa" is, de simán dobálják a 3 tonnás köveket, mint Fekete Laca anno.
De biztos nem a magas-kövér-széles figurákra gondolsz.
Pocakom van (illetve mindenhol kis zsírpárnák) de nem tudom, hogy én már mackósnak számítok-e.
Szégyenszemre bevallom, hogy nekem a vékony, 170 cm körüli lányok tetszenek, kis mellel, szélesebb csípővel. De igazából nincs elvárásom, hiszen mire fel, ha én is ilyen frankón elhíztam rövid idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!