Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós testalkatú férfiak! Nektek milyen testalkatú nők tetszenek? Kikkel ismerkedtek szívesen?
#11 Ma nagyon vicces kedvedben lehetsz :D
Először is az első nem mackós, hanem túlsúlyos. Messze van attól a testalkattól. A második meg ahogy írtam, nem tetszik. Én inkább az izmokat látom benne és nekem az engem egyáltalán nem hoz lázba.
Hogy tisztázzuk, az én szótáramban a mackós így néz ki:
Az sem okozna gondot, ha a képen látható férfi hízna +10 kg-t akár. De ne akard azt mondani, hogy a hatalmas sörhassal rendelkező férfi mackós. Persze van hasa, de maga a has nem nyom többet, mint maga az egész ember. De kinek mit jelent..
Öt sem utasítanám pl vissza:
Engem megvert a sors, hogy hasra hízom - szinte csak és kizárólag. A lábam vékony, a karom normál, az arcom is inkább átlag, de jól ráfáztam, mert csak oda hízom. És az a vicc, hogy életemben nem ittam meg még 1 liter sört sem (nem ízlett sose).
Nekem az átlagos testalkatú nők tetszenek. A túl sovány, vagy a túl duci (80+) nőktől már irtózom.
26f (183/90)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!