Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ennek értelme? Lehet még ebből valami?
elrontottad
mindennek vége
ő csak reszelni akart veled... de már mind1... soha nem fogsz teljes életet élni. :(
"egyéb okok": csak nem recsiztél épp? ^_^
Hát szerintem ő egy földönkívüli és titokban nem tud emberi módon szexelni...meg amúgy is, ha megtudnád, meg kéne, hogy öljön, mert ő az alien titkosszolgálat embere és nem fedheti fel magát, de ahhoz már túlságosan szeret.
Egyébként meg tuti, hogy terhes vagy...
miért nem lehet egy értelmes vűlaszt adni??
bocs most én se tudok, mert enm értem.. berugtam, kiakadtdam egy fiú miatt, akit nagyon szeretek de nem érdekli
szivesen vűlazolnék..majd holnap tslán megértem
sok szerencsét
első vagyok és ja, leesett hogy tevagy a fiú
viccen kivül meg szeintem nemjó taktika ha ilyen mélyen és lelkiesen inditod a dolgokat. az első fázis inkább csak az ismerkedésröl és a barátkozásról szóljon ne a mély és komoly lelki dolgokrol. csak legyél a személben magabiztos és pozitiv. és te se ugy állj hozzá hogy na ő lesz a nagy ő-m. mert ezzel elriasztod és tényleg nemlesz belőle semmi.
és ha elfogadsz egy tanácsot akármennyire is tetszik, ha ugyérzed le se szar ne erőltesd, maradj max a barátja, de nézz más után. mert te csak kínlódni fogsz, őt meg vagy nem érdekli vagy csak simán nemjössz be neki.
de azért csak hajrá, és lazán fogd fel.
Az idióta vagyok és megszólalt a lelkiismeretem xD
Abszolút igaz amit az előttem szóló írt. Talán annyival egészíteném ki, hogy tény, legyél magabiztos, de ne úgy, hogy az önteltségnek tűnjön...max poénból arcozhatsz egy kicsit. És eleinte valóban ne fojtsd meg az érzelgősséggel...szép fokozatosan közeledj, dumáljatok sokat, sok mindenről...de főként egymásról, aztán hívd el randira vagy akármi...ott pedig elvileg meg tudod figyelni a dolgokat. Ha látsz jeleket, hogy tetszel neki, vagy, hogy akarná, hogy lépj akkor add elő neki h mit érzel, vagy egyszerűen csak csókold meg egy megfelelő pillanatban...ez a csaj mentalitásától függ, hogy melyik célravezetőbb...őt pedig te ismered. Aztán ha nem jön össze akkor ez van...te legalább megpróbáltad.
A jelenlegi helyzetet meg sztem próbáld meg tisztázni vele, lehet, hogy nem sértésnek szánta, csak úgy jött le. Ha meg paraszt küldd el a halál anyjába és röhögj a képébe :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!