Kell? Lenne értelme ebből érettségizni?
értem, köszi. néztem a fősuli honlapját, de igazából nem találtam erről említést.
csak azért kérdezem, mert a média az igazából a mozgóképpel foglalkozik, a filmekkel. a fotográfia meg nem igazán mozgókép :)
Ehhez csak annyi, hogy azt hiszem a tavalyi érettségibe az volt az egyik válaszható feladat, hogy fotózni kellett különböző tárgyakat, ilyen olyan szempontok szerint..
Egyébként nem csak mozgóképkultúrát tanulunk, rengeteg mindent foglal magába a média,mint tantárgy. Pl: technikai kép, képkivágás, színek, megvilágítás, montázs, filmek, mozgóképi szövegértés, sztárok, nyomtatott média...
A felvi-hu szerint a fotografia alapszakra szakmai alkalmassagi es gyakorlati vizsgat kell tenni, igy a media tantargy oda nem kell: [link]
Hogy pontosan mit takar a szakmai alkalmassagi es a gyakorlati vizsga, legjobb ha az adott egyetemen, foiskolan erdeklodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!