Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen átkozottul nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen átkozottul nehéz manapság pasiként ismerkedni, felkelteni egy nő érdeklődését?

Figyelt kérdés

Tényleg, totális motiváció romboló, hogy annyi minden téren virítani kell, csakhogy egy minimális érdeklődés jeleit észrevedd a nőn.

A nők sokkal könnyebben pasiznak be ezzel szemben. A nők meg csak: "uncsi, következő!".

2019. jún. 2. 21:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

20

A vélemény mögött ismétlődő tapasztalatok állnak.

Nem unalmamban írtam amit írtam.

2019. jún. 3. 09:42
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont az,hogy nem kell kuzkodni es viritani azert hogy felkeltsd mar-mar kenyszeresen egy no figyelmet...ha onmagaddal nem tudod felkelteni,akkor aztan lehet zsiros bankszamlad,hazad ,ugy is ideig-oraig fogod erdekelni..sosem onmagadert fog szeretni.Pont azert unalmas sok ferfi,mert folyamatosan bizonygatja nekem hogy miben jo,meg hogy mi mindene van,es hogy miben ert el sikereked....ki nem sz..ja le? Nem vallalja magat,mert fel hogy ha magat vallalna a randin,akkor elijesztene...Talan ha teljes mertekben vallalna magat,es nem a sikereivelakarna dicsekedni,hanem sokkal erdeklodobb lenne,es tenyleg erdekelne az,hogy mi a velemenyem a dolgokrol,es hogy milyen ember vagyok,akkor sokkal maradandobb nyomot hagyna bennem egy ferfi,mintha folyamatosan megjatszana magat csak azert hogy elnyerne a tetszesemet...ez van
2019. jún. 3. 12:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a hsz.-okat, így lehet írta már valaki azt, amit én fogok.

Nem mindegy, hogy hány éves vagy, hány éves nővel akarsz összejönni.

Nem mindegy, hogy a nő mit keres, férfit vagy fiút, mert ez nagyon nem mindegy.

Van saját lakásod/házad, vagy anyuci szoknyáján ülsz.

Bevásárolni busszal szerencsétlenkedünk, vagy kényelmesen kocsival.

Én kinőttem a tini korszakból, le lehet pontozni, 30 voltam mikor jelenlegi élettàrsammal összejöttünk, 2 hét utàn itt laktam az ő házában, a sajàt (megörökölt) hàzam kiadtam albérletbe, hála az égnek messze vagyunk Budapesttől, kocsival jàrunk ahova kell, a lànyom mindent (ésszerű határok között) megkap.

Én már jóval 30 fölött vagyok, pàrom 50-es, szóval ezért írtam, hogy nem mindegy melyik korosztàlyra gondolsz.

Ugye én csak magamból tudok kiindulni, 18 évesen se volt "mamapicifia" férfi az életemben, s szerintem ez a mai lányokat sem vonzza.

2019. jún. 3. 15:10
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Csak ilyen debil szavakkal dobálózunk, a női érvek kimerülnek ebben?"

Te csinálod azt amivel mást vádolsz: undorító módon gyalázkodsz. Én elolvastam és kielemeztem minden kommentedet és megállapítottam, hogy egy debil vagy. Te a saját tapasztalatodról írsz? Nos, más pedig mást tapasztal. Nyilván olyan személy vagy aki nem érdekel senkit, ettől dühös vagy és gyalázkodsz. Ez eddig oké, de ezt visszafordítani a nőkre elég vicces. Engem nem érdekel, hogy te mit írsz, nem vagyok dühös és nem azért írtam azt, amit mert valahogy vissza akarok vágni. Eszemben sincs. A normális ismerkedés mindkét nemnek nehéz, illetve az átlagos vagy az alatti példányoknak. A szép emberek nyilván könnyebben találnak valakit. Viszont ha te csak olyan nők után futsz akik nem foglalkoznak veled, minek erőlködsz, minek virítasz bármit is? Direkt házhoz mész a pofonért?

Azért nem cáfolom meg amit írsz, mivel nem tényeket írsz hanem saját tapasztalatot, ezen nincs mit megcáfolni. Neked és még jó pár embernek átkozottul nehéz felkelteni egy nő érdeklődését, vagy azért mert nem jól lövöd be a kategóriádat vagy azért mert nincsen benned semmi érdekes, ki tudja?

Egy biztos, értelmes nők olyan férfiakkal jönnek össze akik nem erőlködnek, meg virítanak, hanem önmagukat adják és így elég hamar kiderül, összeillenek-e vagy sem. Amúgy átlagos vagy csúnya nőként is nehéz ismerkedni, de ezt le sem írom,mert agybajt kapsz és elvisz a mentő.

2019. jún. 3. 17:48
 25/26 A kérdező kommentje:

24

Átlagos vagy csúnya nőként felsőkategóriás pasikkal nehéz?

Mert én úgy látom, szinte minden nőnél rendszeresen próbálkoznak, nyilván ezek a nők is már válogatósak úgy külső terén mint más szempontokból. Tendencia hogy a külsejűket jóval meghaladó pasit akarnak. Ezt elsősorban azzal legitimizálják, hogy mivel kisminkelik magukat, magassarkút húznak biztosan ők ezáltal megütik a természetesen jóképű srác szintjét.

Hacsak nem elhízott 100kg +-os a lány nagyon könnyű ismerkedni. Tény, hogy ha nem isten pasi próbálkozik be náluk akkor az nem számít próbálkozásnak.

Pasiként sokkal nehezebb mert a külső mellett még sok minden mást is le kell tenni az asztalra, de egy jó külsőt minimum, még az átlagos ám kisminkelt, feltuningolt lányokhoz is!

Ezen gondolkozz el, tudom manapság a nőknek sokminden meg van engedve és nem illik megcáfolni lovagiasságból amit mondanak, de tedd meg, tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy a nőknek nem könnyebb ismerkedni, nincs könnyebb dolguk.

2019. jún. 3. 18:01
 26/26 A kérdező kommentje:

“Egy biztos, értelmes nők olyan férfiakkal jönnek össze akik nem erőlködnek, meg virítanak, hanem önmagukat adják és így elég hamar kiderül, összeillenek-e vagy sem.”

Mennyire unalmás, elkoptatott közhely ez, amellyel lényegében csak takargatják a valóságot.

A valóság az, hogy van egy pasikategória amelyre minden nő bukik (talán 10-15-20 % nem tudom), van egy másik kategória amelyre egy-két nő bukik (40-50 %) és van egy harmadik amelyre senki. Szóval be állítsd már úgy be a dolgokat , hogy egyenletesen el vannak osztva a lehetőségek csak magadat kell adnod és akkor simán lesznek opcióid. Elég legyen már a női hazugságokból.

Ti akik sosem vagytok képesek bemondani a pasi képébe, hogy az arcod nem az esetem hanem inkább hagyjátok találgatni, reménykedni szerencsétlent, fejezzétek már be a hazudozást!

2019. jún. 3. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!