Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen átkozottul nehéz manapság pasiként ismerkedni, felkelteni egy nő érdeklődését?
Tényleg, totális motiváció romboló, hogy annyi minden téren virítani kell, csakhogy egy minimális érdeklődés jeleit észrevedd a nőn.
A nők sokkal könnyebben pasiznak be ezzel szemben. A nők meg csak: "uncsi, következő!".
5
Sosem tudtam mi az a női jelzés.
Volt már, hogy évek távlatában elmondták, hogy küldtek anno jelzéseket, de nekem akkor ebből semmi nem tűnt fel.
Meg egyáltalán milyen formában is érkeznek a jelzések? Mik azok?
Amikor meg kommunikációt próbálok akkor meg eljátsszák az elérhetetlent, érdektelent.
Szummázzuk: Megjött a szokásos pontozóhadsereg, akik a férfiaknak szánt beszólásokat felpontozzák, a nőknek szánt normális válaszokat le. És természetesen egy választ sem írnak...
Well done.
Egy rakat flegma akik folyton elégedetlenek mindennel, semmit nem tudnak az asztalra letenni, de elvárják, hogy a pasi lenyűgözze őket, a tenyerükön hordozzák.
Ejj...hol vannak a régi idők, amikor esélyegyenlőség volt.
Azt ne hagyd ki, hogy minden nő rendes, okos, értelmes, széles látókörű, házias. Minden nő egy tündér, a teremtés tökéletes alkotásai, ők a fény az éjszakában, róluk rosszat mondani felér egy holokauszt tagadással. Remélem hamarosan törvénybe foglalják ezt is. Még 10 év és lesznek tenyészbika típusú férfiak, hogy a nők szexuális vágya ki legyen elégítve, a többi selejtes férfi jó lesz rabszolgának, mert hát egy ilyen csúnya, buta és gonosz hím sereg másra úgysem jó.
Az a réteg, aki a szerelemért pincsikutya lesz, maradhat házicseléd. Végül is vissza kell vágni az évezredes és folyamatos, a nőket ért megalázásáért. Persze ilyenkor bőven lehet általánosítani, tehát minden férfi bűnös.
A másik variáció az, hogy a két nem eltávolodik egymástól. A tenyészcsődörök megmaradnak a nők szolgálatában, a pór és semmirekellő, senkinek sem kellő férfiaknak meg kifejlesztenek jópénzért élethű szexrobotokat. Tulajdonképpen 3 legyet ütnének egy csapással.
Megszűnne a nőket érő erőszak, ebbe beleértem a hosszú házasságok alatt fellépő undort a férjektől. A férfiak megkapják a korlátlan mennyiségű szexet, ráadásul olyan külsővel rendelhetik majd, amilyenről csak álmodoznak. Nem utolsósorban, hatalmas profitot termelne a gyártó cégeknek. A profit meg mindenekfelett.
Ha humánusan gondolkozunk, akkor az utolsó verzió lesz a járható út. Ismerkedni már alig tudnak az emberek, a külsőségek és az instant élvezetek uralnak mindent. Sőt, ez a tendencia felerősödik és felgyorsul.
Én támogatnám ezt, sőt, kétségtelen hogy egy szexrobot nagyobb élvezetet nyújt. Most jön a kérdés, hgy de hát ebben már nincs semmi emberi!
Nincs. Miért, kinek hiányzik ez a f*s, ami már elárasztotta az agyakat, a mindennapokat?
Ez a magamutogatás? Az elvárás hegyek mindkét oldalról? Ez a tömény és bűzös gyűlölet?
Akkor inkább egy robot.
Megváltóként tekintenének erre a megoldásra a megalázott férfiak, majd szépen mindenki aki belekóstol. Ettől a pontól kezdve megszűnne a két nem közötti függőségi viszony, talán egyenrangú félként tekinthetnénk egymásra, nem pedig úgy mint most.
Hogyan lehet a két nem őszinte egymáshoz, amikor a férfiak majd meghalnak a szexért, a nők pedig az anyagi biztonságért?
15
Ment a pont!
A szexrobottal teljesen egyetértek, és szerencsére már nagyon előrehaladott állapotban vannak a nagyon élethű szexrobotok fejlesztései.
A férfiaknak végre meg lesz adva amire szükségük van és nem kell belemenniük egy egészégüket kikészítő mérgező kapcsolatba csakhogy ez az alapvető igényük ki legyen elégítve, hanem lesz kimondottan erra a célra legyártott játékszer ami már az igazi nő élményét nyújta.
A nők nem fognak tudni többé a szexxel zsarolni, és a magukra lesznek hagyva, maguknak kell mindent majd előteremteni amit a férfitől elvárnak, hogy készen biztosítson.
Nagyobb lesz a békesség a Földön. A mai kapcsolatok amúgy is feleslegesek hiszen nincs semmi bennsőséges bennük, csak a magamutogatás, önreklám, önfényezés, egónövelés és más szánalmak.
Ha már elindultunk ezen a gusztustalan romló uton, akkor legyen a lúd kövér és jöjjenek a szexrobotok, legyen vége a férfiak frusztrációjának, talán mentálisan egészségesebb férfipopuláció alakul ki akik nem lesznek kiszolgáltatva a nőknek és végre a sarkára áll.
Kérdező, elég volt akár csak a te kommentjeidet olvasni, és meg lett válaszolva a kérdés. Azért nem tudod felkelteni a nők érdeklődését, mert egy debil vagy és ez látszik. Jó ötlet a szexrobot neked, ahhoz nem kell minimális emberi értékekkel sem rendelkezni.
Have fun!
17
Mint írtam a legeleső megjegyzésemben, csak az ítélkezések, minősítgetések jönnek a részéről, semmi érv vagy cáfolat.
Ezzel tulajdonképpen igazolsz mindent amit írtam, hiszen amikor elfogynak az érvek akkor előjön az agresszió, düh, becsmérlés.
Ha ennyire nem találod igaznak amit leírtam, akkor miért nem szándekozol ellenpéldákkal megcáfolni? Mert nem tudod?
Csak ilyen debil szavakkal dobálózunk, a női érvek kimerülnek ebben?
"A nők a legszánalmasabb, legkétszínűbb, legmegbizhatatlanabb teremtések a Földkerekségen. Ez van sajnos, ne számíts másra."
Ilyen vélemény mellett csodálkozol, ha nem kellesz a nőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!