Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a jól kinéző emberek olyan átkozottul magabiztosak, míg az átlagosak, csúnyák önbizalomhiányban szenvednek, visszahúzódóbbak?

Figyelt kérdés

Mintha külső és önbizalom kéz a kézben járna.

Miért engedik meg az emberek, hogy külsejük határozza meg miként éreznek saját magukkat kapcsolatban?

2019. ápr. 17. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért ne lehetne egy szép ember magabiztos? Mikor valószínűleg rendben van az önbizalma, és a kinézete még segít is ebben.

Amúgy van sok szép ember akinek nincs önbizalma, és nem is magabiztos. Ez emberfüggő.

2019. ápr. 17. 15:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire is nem tetszik ez neked, ez sajnos teljesen természetes.

Meg vannak elégedve a külsejükkel, sőt mivel másoktól is pozitív visszajelzéseket kapnak így meg aztán végképp-.

2019. ápr. 17. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Zsedényi Csaba - aki màr pszichológusként dolgozik - azt mondta, hogy a csajozós (PUA) tanfolyamain olyan pasik is megjelentek, akik jól néztek ki, de mégsem tudtak nőt szerezni.
2019. ápr. 17. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Még valami: kevésbé szép embereknek is lehet nagy az önbizalma. Ez vonatkozik férfiakra és nőkre egyarànt. Exnőm pl. àtlagosnak vallotta magàt, de olyan kisugàrzàsa volt, hogy sokan dugnàk, még ma is. Ugyanez igaz pasiban is: nem egy szép ember, de igényes, tekintélyes, és magas önbizalma van. Az ilyen halomra dugja a nőket.
2019. ápr. 17. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

Ezzel most kB azt kérdezted, hogy egy rosszul szervezett paraszt különítmény homloka miért verítékezik a lovas roham előtt, miközben a makedón phalanx katonái tök higgadtan várják. :D

Na vajon? Az egyik felkészült és külön arra specializált, míg a másik nem.

32/f

2019. ápr. 17. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert nekik élvezet az élet, rondaknak csak szenvedés... gyerekként nagyjából jól néztem ki, boldog is voltam, voltak csajok, barátok, vezetőszerep a többiek között, önbizalom, ma luzerfejű, testűként mégis mire verjem magam? Hülyének is néznének. Külső alapján ítélünk, nem véletlenül, annyira luzer vagyok, hogy már a barátaimnak is szégyen velem megjelenni és meg is értem őket. Köcsög külsőben még is, hogy legyen az ember boldog, férfias, hogy merjen olyanokat csinálni, mint egy átlagos ember?
2019. ápr. 17. 15:45
 7/12 A kérdező kommentje:

6

Ezek szerint a lúzer szinonimája a csúnya.

Kezd leesni, hogy miért történtek bizonyos dolgok meg velem a suliba. De utálom az embereket. Persze itt majd jönnek hogy ne tegyem mert ez a bánásmód természetes és ők nem hibásak.

2019. ápr. 17. 15:55
 8/12 A kérdező kommentje:

3

Kivétel erősíti a szabályt?

Nem azt mondom, előfordulhat 100 jó külsejű emberből 2 akinek nincs önbizalma és 100 rossz külsejűből 2 akinek van de attól még nem nehéz a trendet megállapítani.

2019. ápr. 17. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokakban szerintem az önbizalomhiány mélyen gyökerezik, gyerekkorból fakad.

Sajnos a szép emberektől az emberek automatikusan azt feltételezik, hogy jobbak is (holdudvarhatás a neve ennek a pszichológiai fogalomnak, ha jól emlékszem).

Szóval a tanítónénitől + a többi gyerekről kezdve mindenkitől ezt kapja, hogy mivel nem olyan dekoratív, ezért persze buta is meg értéktelen. Így kialakulhat némi önbizalomhiány idővel.

Szerintem az átlagember nehezen tudja függetleníteni magát mások (akár felszínes) véleményétől.

2019. ápr. 17. 17:12
 10/12 A kérdező kommentje:

9

Ez van. De mennyiszer lehülyéztek engem megannyi forumon csak mert azt állítottam, hogy az önbizalom szintje egyenesen arányos a külsőjével az embernek. Pont amiatt mert a külseje alapján értékelik az embert, az az elsődleges szempont, az elsődleges értékmérő.

Nem nehéz pedig megérteni. A PUAt oktatók pedig a csúnya srácok nyomorából akarnak pénzt csinálni. Tök gusztustalanok. Amúgy én emberekről beszélek úgy általánosságban, nem csupán férfiról vagy nőről. Talán nőknél meg hangsúlyozottabb ez az összefüggés de pasiknál is szinte ugyanúgy hiszen ma már egy pasinak is dekoratívnak kell lennie ugyanúgy mint egy nőnek.

2019. ápr. 17. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!