Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek randizni valakivel, aki két napon belül 2x írja le ly-nal azt a szót, hogy "befejeztem"?
Ismerek egyetemi tanárt, aki egyenlőrét írt egyelőre helyett.
Ez nem olyan katasztrofális hiba. Sokkal rosszabbakat látok nap mint nap, mikor következetesen két szónak írja a sok szefós az ugyanolyan, ugyanaz, ugyanarra, stb szavakat. Lassan szótagolva írnak, annyira nincsenek tisztában a szavak helyesírásával.
Ha férfi írta 2-szer is így, akkor egyértelműen egy ostoba, fejlődésképtelen, lusta, mindenért a világot és másokat hibáztató emberről van szó. Felelősséget nem vállal, nem törődik magán kívül semmivel sem.
Ha csaj, akkor nem gáz
Attól, hogy képzett, tanult művelt valaki, még mindig lehet remek erőszaktevő, gyilkos, alkoholista/drogos (azaz művész), pszichopata stb... javára válik.
32/f
Vannak diszgráfiás emberek is. Sokuk nagy erőket fektet a helyesírás megtanulásába.
Én a hibák nagy részére nem vagyok érzèkeny, ha sietek, nem központozok én se. A befelyeztem egy picit fura. Ilyen hibát nem szokás véteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!