Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten (beleértve ezt az oldalt) miért csak csúnya fiúk vannak? Lehet egyáltalán épkézláb férfivel ismerkedni?
Akkor nézzük csak...
Az interneten csak csúnya fiúkba botlottál eddig. Ha esetleg valaki ismerkedési szándékkal írna neked, nem küldenél magadról képet, mert azzal "visszaélnek"... magyarázd már el, ha küldesz a pofidról egy képet, azzal hogy a manóba tudnék visszaélni, mikor a rendes nevedet se tudom? Kiteszem facebookra, hogy nézzétek már, itt van nikita95 nevű felhasználó gyakoriról? :D
Visszakanyarodva, internet tehát kilőve. Az utcán ugye csak bámulnak rád, VAGY rádmosolyognak, amit te nem tudod, hogyan kéne viszonozni, és lesütöd a szemed. Most akkor... hogy? Biztos, hogy a fiúkkal van probléma? :D
Ha nem vagyok túl indiszkrét, mennyi idős vagy? Nyugi, nem fogok az anonim koroddal visszaélni. :D
12. A NETES fiúkról beszéltem :D élőben nyilván semmi problémám a fiúkkal meg úgy általában a fiúkkal. És nem az ő hibájuk hogy én nem adok semmi visszajelzést vagy jelzést. Olyan is volt, hogy valaki odajött hozzám ismerkedni, csak nem éreztem azt amit kellene, nem fogott meg.
A visszaélés meg szimplán egy félelmem, akár itt is használhatja valaki. Elküldöm és utána másnak küldözgeti pl, de a lehetőségek tárháza végtelen..
Na álljunk meg.
Te magyarul lófa**szt sem csinálsz, csak várod a csodát.
Tedd félre azt a bazinagy önelégültségedet és kezdeményezz te! Itt sírsz de semmit nem teszel.
Nincs megírva, hogy csak a férfinak kell.
Királykisasszony...
16. Ha királykisasszony vagyok, leszel a hercegem?
(:DDDDDDDDDDD)
Azért kíváncsi lennék, hogy a kérdező szerint én mennyire vagyok ronda.. O.o
Ha küldök képet privibe megmondod? 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!