Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Interneten (beleértve ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten (beleértve ezt az oldalt) miért csak csúnya fiúk vannak? Lehet egyáltalán épkézláb férfivel ismerkedni?

Figyelt kérdés

2019. máj. 30. 19:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
8. és anonim mégis hogy legyek jó nő? nem vagyok fent társkeresőn és nem is akarok... ilyen helyeken meg nem az az első, hogy képet küldjek magamról, mert még visszaélnek vele a hülyék. Hidd el szívesen mutogatnám magam, de ez annál veszélyesebb
2019. máj. 30. 21:10
 12/22 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Akkor nézzük csak...

Az interneten csak csúnya fiúkba botlottál eddig. Ha esetleg valaki ismerkedési szándékkal írna neked, nem küldenél magadról képet, mert azzal "visszaélnek"... magyarázd már el, ha küldesz a pofidról egy képet, azzal hogy a manóba tudnék visszaélni, mikor a rendes nevedet se tudom? Kiteszem facebookra, hogy nézzétek már, itt van nikita95 nevű felhasználó gyakoriról? :D

Visszakanyarodva, internet tehát kilőve. Az utcán ugye csak bámulnak rád, VAGY rádmosolyognak, amit te nem tudod, hogyan kéne viszonozni, és lesütöd a szemed. Most akkor... hogy? Biztos, hogy a fiúkkal van probléma? :D

Ha nem vagyok túl indiszkrét, mennyi idős vagy? Nyugi, nem fogok az anonim koroddal visszaélni. :D

2019. máj. 30. 22:00
 13/22 A kérdező kommentje:

12. A NETES fiúkról beszéltem :D élőben nyilván semmi problémám a fiúkkal meg úgy általában a fiúkkal. És nem az ő hibájuk hogy én nem adok semmi visszajelzést vagy jelzést. Olyan is volt, hogy valaki odajött hozzám ismerkedni, csak nem éreztem azt amit kellene, nem fogott meg.

A visszaélés meg szimplán egy félelmem, akár itt is használhatja valaki. Elküldöm és utána másnak küldözgeti pl, de a lehetőségek tárháza végtelen..

2019. máj. 30. 22:04
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező csak az a baj hogy bár sok a troll de ide most a tutit írják. A nők (nemcsak a szépek hanem gyakran még az átlagosak is) miután lefárasztotta őket a sok nyomuló .... az ilyen párkeresős témájú honlapokra érdemi cél nélkül jönnek csak hogy abban gyönyörködhetnek kik azok akiknek nem megy olyan jól mint nekik. Kb mint mikor a pörköltet kanalazó magyar afrikai éhezőket néz a tévében és áldja a sorsát...Hidd el : túlértékeled magad. Én randiztam már innen csajjal aki besuvasztott a naptárjába hogy bizonyítsam be jobb vagyok mint a többi pasi aki mistanság szintén teszi neki a szépet ( némelyikük nős is). Hábakker: nem állt fel rá! De nem rajta nevettem hanem azokon a pasikon akik rá hajtanak, én előzékenyen khm khm visszaléptem a versenyből
2019. máj. 30. 22:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Így van. Én olyan ronda vagyok, hogy zsákban vittek óvodába. 😃😃😃 Na jó nem, egy fokkal szebb vagyok az ördögnél. 31F
2019. máj. 30. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:

Na álljunk meg.

Te magyarul lófa**szt sem csinálsz, csak várod a csodát.

Tedd félre azt a bazinagy önelégültségedet és kezdeményezz te! Itt sírsz de semmit nem teszel.

Nincs megírva, hogy csak a férfinak kell.

Királykisasszony...

2019. máj. 30. 22:50
 17/22 A kérdező kommentje:

16. Ha királykisasszony vagyok, leszel a hercegem?

(:DDDDDDDDDDD)

2019. máj. 30. 23:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a külső elég relatív dolog. Lehet ami neked "csúnya" az másnak vonzó. Én nem tartom magam csúnyának egyáltalán,az más kérdés hogy általában ide az emberek panaszkodni, sírni járnak de magukért nem tesznek semmit hogy egy kicsit is szeressék magukat és legyen önbizalmuk. Én sem ismerkedem társkereső oldalakon, mert nem az az ember vagyok aki szereti mutogatni magát.
2019. máj. 31. 07:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Naná, azt hét világra szóló esküvő lesz, fehér lovon megyünk templomba és boldogan éltek míg meg nem haltak
2019. máj. 31. 08:34
 20/22 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék, hogy a kérdező szerint én mennyire vagyok ronda.. O.o

Ha küldök képet privibe megmondod? 24/f

2019. máj. 31. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!