Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó módszer lehet ez egy csúnya fiú ismerkedésére az interneten?
Sajnos nagyon csúnyának születtem.... így képpel és ugye kép nélkül sem írnak vissza a lányok.
Ezért egy nagyon helyes pasi fényképével kezdtem el ismerkedni. És nagyon jó érzés, mert rengeteg csinos lány visszaír.
Van egy kettő, aki már a személyiségemet is megszerette, úgy érzem
Találkozáskor lesz egy kicsi csalódás a részéről, de hátha a sok randi közül valaki úgy megszerette a személyiségemet, hogy szemet huny ezen a csalódáson és meg fogja érteni, hogy miért is kellett nekem más képével ismerkednem.
Azonnal otthagynálak, amit kiderül, hogy átvágtál.
23/N
fiúknak és lányoknak is azt szoktam javasolni, hogy a másik oldalról is próbálja megvizsgálni a dolgokat.
Tegyük fel, hogy a lány akivel ismerkedsz is hasonlóan jár el és találkozónál rájössz, hogy a csinos lány valójában elég csúnyácska mert mondjuk egyik barátnője képével házalt.
Neked az hogy esne, ha már a személyiségét megszeretted a pár beszélgetés során, de külsőre közel sem olyan mint akihez kötötted? Jó, lehet ebben az egy esetben talán még lehetne vele poénkodni, hogy mindketten átvertétek a másikat, de a siker esélye még kisebb mint eddig.
Neked az hogy esne, ha már a személyiségét megszeretted a pár beszélgetés során, de külsőre közel sem olyan mint akihez kötötted?
Én nyilván csalódnék és először nem esne jól, ami természetes, DE ha elmondaná miért használt más képet, akkor lehet megérteném, és meg tudnám szeretni, mert nagyon jól beszélgettünk interneten.
Tuti tipp csúnya srácoknak:
Menj fel a rosszlanyok.hura.
Keress egy szimpi lányt.
Dugd meg.
Fizesd ki.
Mozogj sokat, hogy ne legyél annyira kanos.
Profit.
Kérdező, abszolút nem érted, hogy hogyan működik a párkeresés.
Első körben leszarja mindenki, hogy milyen a belsőd. Első körben az számít, hogy tudjon a két ember vonzódni egymáshoz.
Ha a vonzalom megvan, akkor második körben jön a személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!