Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó módszer lehet ez egy csúnya fiú ismerkedésére az interneten?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon csúnyának születtem.... így képpel és ugye kép nélkül sem írnak vissza a lányok.

Ezért egy nagyon helyes pasi fényképével kezdtem el ismerkedni. És nagyon jó érzés, mert rengeteg csinos lány visszaír.

Van egy kettő, aki már a személyiségemet is megszerette, úgy érzem

Találkozáskor lesz egy kicsi csalódás a részéről, de hátha a sok randi közül valaki úgy megszerette a személyiségemet, hogy szemet huny ezen a csalódáson és meg fogja érteni, hogy miért is kellett nekem más képével ismerkednem.

2018. máj. 25. 13:30
1 2 3 4
 31/35 Diavolino44 ***** válasza:
20%

En tok mast tanacsolok, mint itt mindenki.

Szerintem csinald. Mekkora esellyel fog mukodni, kb 0,01%.

Az teljesen normalis, hogy egy csaj ego novelesbol, posztol, s “titkon” elvarja a +100 likeot, nyalcsrgato kommenteket. Ezzel szemben a masik oldaon a nagy semmi, orulj, ha egy lany szoba all veled.

Nincs gond azzal, ha egonovelesre hasznalod a tarskeresot. Csak legyel azzal tisztaba, hogy eredemenyes nem lesz.

2018. máj. 25. 17:57
 32/35 anonim ***** válasza:

#7 - "Mozogj sokat, hogy ne legyél annyira kanos."

Nem tudom te hogy működsz, de én minél többet edzek, annál kanosabb vagyok...

2018. máj. 25. 18:16
 33/35 anonim ***** válasza:
81%

Nem kicsi csalódás lesz a lány részéről, hanem nagy. Ne csodálkozz, ha otthagy a randin miután rájön, hogy átverted. Már eleve hazugsággal indítod az ismerkedést, ebből levonhatja azt a konzekvenciát a továbbiakra nézve, hogy nem vagy egy őszinte ember.

Te mit szólnál hozzá, ha a lány, akivel írtok egymásnak, egy vékony, csinos lány képével ismerkedne, és amikor találkoztok, akkor kiderülne, hogy 130 kg? Ahogyan írtad, hogy a te személyiséged nem változik, az övé sem. Te ezt elfogadhatónak találnád, ugyanúgy ismerkednél tovább vele?

2018. máj. 25. 20:53
 34/35 anonim ***** válasza:

Előnytelen külsővel férfiként felejtsd el a netes társkeresőket, mert csak a maradék önbizalmad is elveszi. Teljesen felesleges trükközgetni, mert előbb-utóbb úgyis lehull a lepel. De ha már mindenáron neten akarsz társat találni, akkor a 30-as válaszoló módszerét ajánlom én is. Próbáld húzni a képcserét ameddig lehet és reménykedj abban, hogy a személyiséged megfogja annyira a kiszemelted, hogy elfogadja a külsőd úgy ahogy van.

Egó növelésre viszont valóban jó lehet az ötleted, ha úgysem akarsz találkozni senkivel. Kicsit beleélheted magad a sikeres férfiak helyzetébe. Viszont így kapcsolatod tuti nem lesz és végső soron magadat legalább annyira átvered, mint a lányokat.

2018. máj. 26. 00:26
 35/35 anonim ***** válasza:

Erről a tavalyi egyetlen randim jut eszembe. A srác nem sietett updatelni a fb profilját, de biztatott, hogy ott mindent megtalálok róla, ami érdekelhet. Ez alatt nyilván a képeket is érti az ember ismerkedésnél. Nem figyeltem a képei alatt a feltöltés dátumára, na szóval nagyot néztem, amikor a sportos szőke férfi helyett egy elhízott alak jelent meg élőben. Bkker, ki csinál ilyet? Hazaérve láttam, hogy utoljára kb. egy éve töltött fel magáról képet, és akkor még rendben volt, aztán felszedett + 20-30 kilót és erre nem hívta fel a figyelmem. Állítása szerint valami egészségügyi problémája volt, ami megakadályozta a sportolásban. Hát utólag már ki hiszi el? És neki volt a legkínosabb élőben magyarázkodni, hogy miért úgy néz ki, ahogy. Én nem jöttem el azonnal, mert ismerős ismerőse volt és nem akartam bunkózni. Bónusz: a közös ismerős utólag elővette, hogy ezt mégis hogy képzelte, mert ezzel mindenkit kényelmetlen helyzetbe hozott: saját magát, a közvetítőt és az átvert nőt is.

A barátnőim, akiknek elmeséltem ezt, ugyanúgy kibuktak. Biztosak vagyunk benne, hogy tudatosan vezetett félre. Amúgy 23 éves volt! Ilyen drasztikus eltérésre akkor sem számítottam volna, ha észreveszem a randi előtt, hogy az utolsó képe több, mint egy éves.

Tehát a félrevezetés egy kapcsolatban teljesen elfogadhatatlan és egyébként értelmetlen is, mert ő időt és pénzt ölt egy olyan randiba, amire soha nem került volna sor, ha a háziállata mellett egyszer magáról is küldött volna egy fotót. Mert azt egyébként gyakran fényképezte.

2018. máj. 26. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!