Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó módszer lehet ez egy csúnya fiú ismerkedésére az interneten?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon csúnyának születtem.... így képpel és ugye kép nélkül sem írnak vissza a lányok.

Ezért egy nagyon helyes pasi fényképével kezdtem el ismerkedni. És nagyon jó érzés, mert rengeteg csinos lány visszaír.

Van egy kettő, aki már a személyiségemet is megszerette, úgy érzem

Találkozáskor lesz egy kicsi csalódás a részéről, de hátha a sok randi közül valaki úgy megszerette a személyiségemet, hogy szemet huny ezen a csalódáson és meg fogja érteni, hogy miért is kellett nekem más képével ismerkednem.

2018. máj. 25. 13:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%

"mert rengeteg csinos lány visszaír."

Banyaremek, csak kamu fotoval vannak fent. Remelem teged sem zavar ez apro malor.

2018. máj. 25. 14:31
 22/35 anonim ***** válasza:
73%

Ahogy előttem leírták,ez a lehető legrosszabb,amit tehetsz.Na meg,hogy te se vagy ám egy fokkal sem jobb,ha randaként juszt is csinos csaj kell,miközben benned sincs semmi,amit a kinézeteden vonzónak láthat.

Ha neked ez annyira életbevágó,tessék szépen színötösre leérettségizni,bekerülni valami menő egyetemre,ahol vért pisálsz,csak a tanulással,de mellette szerezz gyakorlatot bel-és külföldön egyaránt,hogy legyen mit beírni az önéletrajzba egy zsíros állás megcélzásához.Ha lediplomáztál és meló is van,továbbra is legyél ápolt,hozd ki magadból,amit lehet és utána kilóra azt veszel meg,akit akarsz.Csak készülj fel,hogy ezeknek a csajoknak nem a sekélyes belsőd,hanem a pénztárcád kell.

A zene és a sport már kilőve,mert akkor időd se lenne itt ba... múlatni az idődet és már akkor lenne benned valami plusz,ami miatt vonzó lehetsz,mert kitartottál valami mellett.

2018. máj. 25. 14:41
 23/35 anonim ***** válasza:
88%
2018. máj. 25. 14:41
 24/35 anonim ***** válasza:
71%
Ha az érettségin túl vagy,az se kifogás,pénzért,de újra megcsinálhatod a szükséges tantárgyakhoz.
2018. máj. 25. 14:42
 25/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Tudod, miért? Mert tűnhetsz akármilyen kedvesnek a beszélgetés alatt, egy dolog fog a lány szeme előtt lebegni... az, hogy te egy szavahihetetlen hazug gyökér vagy. Ugye, milyen remek személyiség az? :D.
2018. máj. 25. 14:52
 26/35 anonim ***** válasza:
87%
Megnézném a kérdező arcát,amikor megjelenik a találkozón a 140 kg-os Erzsike,aki a neten még párductestű fitness modellnek adta ki magát :)
2018. máj. 25. 15:08
 27/35 anonim ***** válasza:
61%
26-os:Arra én is befizetnék.Akit érdekel,hozzon popcornt meg kólát :D
2018. máj. 25. 15:36
 28/35 anonim ***** válasza:
67%

Még mindig jobb kép nélkül, mint kamu képpel. Bár azt sem értem, milyen lányok azok, akik egy olyan sráccal beszélgetnek fb-on, aki gyanúsan helyes de valamiért csak egy kép van róla és csak női ismerősei vannak. :D

És csatlakoznék az előttem szólókhoz, helyben otthagynám. Az őszinteség egy kapcsolat alapja.

2018. máj. 25. 15:44
 29/35 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Nem a személyiségedet szereti egyik sem, hanem ahogy hiszik, hogy kinézel. Ha egyszer találkozol valamelyik lánnyal, nem fog többet szóba állni veled. Nem azért, mert hazudsz, hanem mert csúnya vagy.
2018. máj. 25. 16:58
 30/35 anonim ***** válasza:
78%
Én is "ronda" vagyok, és még rondább képet készítettem magamról. Igyekeztem minél később elküldeni a képet, hogy valamennyire előjöjjön a személyiségem is. Aztán amikor elküldtem a képet, 100 lányból 99 nem írt többet, de azzal az 1-el jól sikerült randi szokott lenni. Már 15 éve nős vagyok, úgyhogy ez bevált.
2018. máj. 25. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!