Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig csak interneten keltettem fel a férfiak figyelmét és ott találtam párkapcsolatot életben sosem érdeklődtek az azt jelenti, hogy csúnya vágyok?
Egy ember nem attól lesz feltétlenül észre vehető, hogy "úgy néz ki". Erre mennyi és megannyi kísérlet volt már...
Az számít te hogyan vélekedsz magadról és ezt kifele is sugárzod.
Tipp: Állj a tükör elé. Komor, szomorú fejjel, begörnyedt háttal, behúzott nyakkal.
Utána válts: Húzd ki magad, szélesen mosolyogj, gondolj közben valami baromi szépre, szívj be friss levegőt mélyen.
Már csupán ennyiből láthatod, mennyire más képet fest ugyanaz az ember 1 percen belül. Hidd el ennyi számít csak.
Egyébként meg...próbáld ki. Veszteni nem veszthetsz semmit. ;)
Nem szeretem ezt a rám sem néznek szöveget. A környezetemben is vannak ilyen lányok és rájuk néznek. Ha rám köszönnél első órán, lehet, hogy észre sem venném, mert általában magamnál sem vagyok még... :D
Küldesz egy képet, amin látszik az arcod és a rád jellemző ruhákban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!