Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményed egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed egy olyan nőről, aki korábbi életében sok férfinak megvolt és most Istenfélő keresztény lett?

Figyelt kérdés

Akkorát fordult vele a világ, hogy kijelentette: ő első randin nem csókolózik, hónapok kellenek neki ehhez, hogy jól megismerje a férfit.

Korábban viszont sokat pasizott, sokan felpróbálták.

Nem éreznéd szívásnak, hogy pont veled ilyen erkölcsös? Ez alatt nem azt értem, hogy rögtön az első randin szexeljetek, de nem is apácáskodást.

Ismerkednél vele ennek tükrében?

Kort is.

2019. máj. 27. 15:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%
Nem ismerkedek istenfélő fanatikus/vallásos emberekkel. Így nem.
2019. máj. 27. 17:35
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem célom a csak szex. Komoly kapcsolat híve vagyok.
2019. máj. 27. 17:49
 23/33 anonim ***** válasza:
40%
És mi a baj vele? Fogadni mernék hogy ha nem tért volna meg hanem továbbra is gátlástalan k. lenne, akkor meg azért nem kellene. Amúgy nyilván nem csak veled ilyen erkölcsös, ha tényleg meggyért akkor valszeg mindenkivel az lenne, bár ha akkor hívő lenne amekkornak mondja magát, a házasságig várna a szexszel.
2019. máj. 27. 18:20
 24/33 anonim ***** válasza:
43%
Én pl 28 éves koromra 3 férfinak "voltam meg" de mindegyik hosszú kapcsolat volt. Utána volt szerencsétlenségem néhány rövidebb, pár hónapos kapcsolathoz, mert még nem tudtam elfelejteni az egyik hosszabb kapcsolat exet, és még nem volt nálam a bölcsek köve, hogy mikortól érdemes kapcsolatba kezdeni. Ezután jött a párom, akivel minden jó. Elnézést kérek a gyakoris 20 éves szűz fiúktól, hogy 3 fölé mentem. Nem volt szándékos! Szerintem a barátnőd múltjából ne csak egy szám érdekeljen, hanem az egész ember. Az is lehet hogy így választ kapsz arra hogy most éppen miért vallásos. És lesz egy klassz barátnőd, aki melletted megtanul bízni. Vagy hallgass a károgókra, és dobd ki a kukába. Te döntésed.
2019. máj. 27. 18:22
 25/33 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem a barátnőm, csak beszélgetek vele neten. Csak nekem fura, hogy ha előtte szabad életet élt, hogy fordulhat ekkorát egy ember. S miért mondjuk olyat "büntet" a felfogása által, aki nem az a típus, mint akiknek megvolt előtte.
2019. máj. 27. 18:39
 26/33 anonim ***** válasza:
31%

Nézd, mi nem ismerjük őt, így nem tudjuk, hogy álszent-e vagy valóban megtért. Mindenesetre ha valóban megtért, akkor nagyon helyesen teszi, hogy nem szexel veled pár hónap alatt. Amúgy nem kell szűzen házasodni vallásosként sem, de van különbség az össze-vissza dugás és a normális kapcsolat között.

Ami engem viszont meglep, hogy te miért akarsz vele annyira minden áron ismerkedni ha ez téged annyira zavar? Ebből nekem az jön le, hogy neked is csak "arra" kéne és most csalódott vagy, hogy nem lesz ez. Ha tényleg megtért, akkor megérdemel egy olyan férfit aki ezt elfogadja, sőt értékeli. Ha csak álszent, akkor mindegy.

2019. máj. 27. 19:14
 27/33 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem arra keresek sosem nőt. Csak kicsit meglepett, hogy vajon mi történhetett vele, amiért ekkorát fordult rövid idő alatt és Isten igéjének nagy "hirdetője" lett. 🙂 Olyan jó, hogy itt mindig többet látnak bele az emberek a másik kérdésébe, válaszába.
2019. máj. 27. 19:34
 28/33 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem kérdezed ezt meg tőle?
2019. máj. 27. 19:43
 29/33 anonim ***** válasza:
25%
Lehet még mással van szexkapcsolatban.
2019. máj. 27. 19:53
 30/33 anonim ***** válasza:
42%

Pontosan mi vele a bajod? Az hogy hívő, az hogy prostiként viselkedett, vagy az hogy te még nem próbálhatod fel?

És már nem azért, de első randin egy vadidegennel csokolozni? Akivel csak a neten dumálsz? Ez még viccnek is durva.

Te vagy szűz vagy, vagy nagyon kiéhezett, vagy egy ötvenéves pedofil. Normális férfi ebből nem csinál ügyet, ha tényleg tetszik neki a nő. Netán egy Casanova akinek ez élete első elutasítása bár azt kétlem.

2019. máj. 27. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!