Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed egy olyan nőről, aki korábbi életében sok férfinak megvolt és most Istenfélő keresztény lett?
Akkorát fordult vele a világ, hogy kijelentette: ő első randin nem csókolózik, hónapok kellenek neki ehhez, hogy jól megismerje a férfit.
Korábban viszont sokat pasizott, sokan felpróbálták.
Nem éreznéd szívásnak, hogy pont veled ilyen erkölcsös? Ez alatt nem azt értem, hogy rögtön az első randin szexeljetek, de nem is apácáskodást.
Ismerkednél vele ennek tükrében?
Kort is.
Az ember változik, folyamatosan. Azért mert valaki olyan volt aztán felismerte, hogy rosszul teszi amit tesz és ezentúl másképp csinálja. Tanult a hibájából.
Fiatal koromban én is hibáztam. Szerelmes voltam, a srác meg talonban tartott. Szórakozóhelyen ha meglátott rögtön lecsapott rám, nehogy mással legyek. De nem járt velem! Én meg azt hittem van köztünk valami. Aztán bejelentette, hogy nősül, mert terhes tőle egy lány. Csakhogy addigra sokaknak elmondta, hogy én megvoltam neki.Többen bepróbálkoztak akkor nálam, gondolva hogy én egy "OLYAN" lány vagyok. Felhagytam a bulizással. Ezután csak akkor adtam magam oda ha tényleg jártunk már egy ideje. Vége lett a naiv kis hülye korszakomnak.A saját káromon de megtanultam a leckét és nem lett belőlem "OLYAN" nő. (N:43)
Nem tudtam, hogy dugott-e nős férfiakkal vagy nem, arról a "rákról" beszélek. Általánosságban mondtam azt a részét. De amúgy az az enyhébb verzió, ha a partnere volt nős, mert akkor a másikat terheli a felelősség, mivel ő a hűtlen. Ha ő csalt meg mást, az sokkal durvább eset erkölcsileg.
Amúgy azt is tartom, hogy akinek ez erkölcsösnek és pozitívnak számít, hogy vallásos és beszűkült lett, és a legnagyobb baja ezzel a hiteltelenség, vszeg az sem teljesen normális és nem is túl intelligens.
Ha valaki élvezi a sűrű partnercserét, azt nem hatja meg, hogy “csak arra kell”. Mivel ő sem akar többet, neki is csak arra kell a csávó...csak max úgy érzi, hogy most kapcsolatra vágyik. De ahogy mondod, ez nem szokott sokáig tartani.
Én csak baráti szemszögből tudok nyilatkozni.
Egyik régi barátnőm sokáig nagyon durván tolta, sajnos olyan szinten, hogy már féltem vele elmenni bulizni. Simán beszállt idegenek autójába, meg ilyenek, teljesen kiszámíthatatlan volt, sokszor úgy kellett visszafognunk, hogy ne legyen baja.
De ettől függetlenül emberileg normális lett volna, nem ítélkezett, segített akinek tudott, meg ilyenek.
Aztán pár éve keményen vallásos lett és borzalmas. :( Tudom egyik állapot sem jó, de mióta vallásos, folyamatosan kötekedik, lesi másban a hibát, úgy csinál mintha meghallgatna, aztán kb. ellened fordítja, amit mondtál, hogy szégyelld magad. Bibliát idézgeti okítva. És sokszor azt érzem rosszindulatú.
Viszont leállt azzal az életmóddal, ami nagyon jó.
Nem akarok álszent lenni én sem, de engem inkább az aggasztana, hogy elment e szűrésre, vagy nincsen-e valami betegsége, a helyedben.
30
Mi a véleményed egy olyan nőről, aki korábbi életében sok férfinak megvolt és most Istenfélő keresztény lett?"
Rá jött mennyi veszélyt rejt a prostituáltak élete, esetleg valaki csak úgy megakarta erőszakolni. Így érthető.
De ettől még soha az életben nem lesz normális nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!