Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy "netes férfival" összefutottunk véletlen minap, köszöntünk egymásnak de mentünk is a dolgunkra. Este neten megjegyezte, hogy igazán tölthetnék fel aktuálisabb képeket magamról?!
Kérdező, szerintem ezt hagyd ennyiben, ilyet mondani tényleg bunkóság... viszont a jó része, hogy tét nélkül rákérdezhetsz, hogy ezt mégis hogy értette, kérd meg, hogy magyarázza el stb. Vagy válaszoltál már azóta neki vmit?
Amúgy nyilván mindenki olyan képet próbál feltölteni magáról, amin a lehető legjobban néz ki. Reggel van, hogy én is kb azt kapom fel, ami felül van, haj copfba, gyors smink, ha nagyon kómás a fejem, akkor meg még mindig ott a hatalmas napszemüveg utolsó mentsvárként :) Ez teljesen oké, butaság elvárni, hogy valaki hétköznapokon is kicicomázza magát, ha egy férfi eddig nem képes gondolkodni, az már alapból felejtős.
''Ne hagyja ennyiben''?
Azert ezt a dolgot a masik oldalarol is meg kellene kerdezni, nem eleg az eset megitelesere az, hogy az egyik eloadja magat. Lehet teljesen mashogy nez ki a facebookon a kerdezo, es a srac nem birta magaban tartani. Honnan tudjatok mi az igazsag? A masik feltol is meg kellene hallgatni a tortenetet. Irta a kerdezo, hogy soha nem talalkoztak szemelyesen. Akkor a srac valszeg azt se nagyon tudta milyen volt vekonyan, ha csak nem a keprol latta. A fiu eleteben eloszor latta, es lehet annyira mas volt mint a fotokon.
Tehát kövérebb is vagy, idősebb is vagy...
nos, akkor igaza van.
Én is jártam már úgy, hogy valaki 15 éves képeket tett fel, és a találkozónál elmentem mellette, nem ismertem meg.
Elég ciki helyzet volt - neki!
Még két dolog:
- ha most találkoztatok először, és nem ragadta meg az alkalmat egy kis ismerkedésre, akkor vagy nagyon sietett éppen - vagy pedig nem is akar igazán ismerkedni.
Márpedig akkor ebből normális kapcsolat nem lesz, max. levelezőpartner.
- ne ragadj le őnála! Más máshogy fog hozzád állni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!