Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin a csaj beböfögött (dinnyéset). Azt hazudta, hogy véletlen volt. Hívjam én még ezek után?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 13:59
1/29 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy hazudott...
2/29 anonim válasza:
Mièrt ne? Ez nem kizàrò ok nàlam. Veled is előfordulhatott volna.
4/29 anonim válasza:
Persze, a nők direkt böfögnek az első randin.
5/29 anonim válasza:
Én elröhögtem volna magam. :D Aztán, ha azt látom, nem sértődne meg, elfordítottam volna a fejem, és én is kieresztek egy öblös büfit.
6/29 anonim válasza:
Alpári, gusztustalan és visszataszító. Én nem foglalkoznék vele ezután.
7/29 anonim válasza:
Szóval, szerinted, direkt böfögött a randin? El sem tudod képzelni, hogy ilyesmi véletlenül is megtörténhet?
8/29 anonim válasza:
A dinnye, alma és egyéb lédús gyümölcsök evése közben egy csomó levegőt lenyelünk. Annak valahol ki kell jönnie. Bizony, a lányok is büfiznek. A guminőből is jön ki levegő, ha rosszul zártad le a dugaszt, és ráfekszel.
9/29 A legrosszabb válasza:
Szerintem ne. Első randin azért legyen már a felekben annyi jó modor, hogy ne röfögjék pofán a másikat. Taplóság és gusztustalanság. Nálam a csaj kuka.
10/29 anonim válasza:
Néha vannak alattomos böffentések, amik úgy jönnek, mint egy hapci, és nem lehet kontrollálni őket. Meglepnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!