Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem ez a csaj? Neki véletlen se kellenék, de az meg zavarja ha más csajjal szóba merészelek állni.
van 1 csaj a munkahhelyen aki már 1éve tetszik nekem de valahogy sose jutottam vele semmire. jófej meg minden de kifehezte már az utobbi időben h hagyjam lógva. én hagytam is, most jött 1másik csaj akivel egész jol kijövök sokat dumálunk olyankor mindig odajon azt teszi nekem a szépet meg mindent magyaráz h őrá figyeljek...viszont ha csak ugy odamek hozzá akk meg tojik reám. Ezt csinálja hetek ota és maár mindenkinek feltünt h valami nem kóser...
mijért tsinállya eszt velem valaki mongya mrá meg pls k?
Te külföldi vagy,vagy kihagytad a nyolc általánost?Legközelebb olvasd vissza a kérdésedet mielőtt felteszed,mert érthetetlen zagyvaság.
A válsz: A csaj nem bírja a konkurenciát,tetszett neki hogy ugrálsz körülötte de csak bolondított.Most se kellesz neki szerintem csak cseszi az agyát a szitu.
#1 szerintem is.
2# még érettségim is van .
tényleg eléggé vaslapáttal összedobált magyarázat :D
de válaszod második felével 1et értek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!