Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha véletlen ismerted meg a párod, hogyan? Hogy jottetek ossze?
A volt barátommal úgy ismerkedtünk meg, hogy mellé ültem a buszon és elkezdtünk beszélgetni. Akkor láttam először.
Másfél éves kapcsolat lett belőle.
A mostani barátommal úgy, hogy szinte az első matchem lett, amikor felregisztráltam tinderre. Alig voltam fent, de amikor igen, ő folyton viccelődött. Majd beadtam a derekam es elmentem vele randizni - az első "vakrandi" egész életemben.
Fél éve vagyunk együtt. :)
21/N
Ezen az oldalon ismertem meg.
Volt egy kérdés, hogy "örülnél most egy privát üzenetnek?" (vagy valami ilyesmi). Én akkoriban elég rossz passzban voltam, nem vettek fel a gyakorlati helyemre, harmadjára buktam meg autóvezetésből, meg még mindenféle apróság összejött mellé.
Szóval erre a kérdésre írtam valami olyat, hogy "én most örülnék, mert nagyon rossz kedvem van és jó lenne valakivel beszélni".
Erre rámírt 4-5 lány, hogy mi a baj, ők majd segítenek...stb. Hármukkal egész este beszélgettem, majd elmentem aludni. Másnap valamiért csak az egyik lányra írtam rá, beszélgettünk, alakultak a dolgok, randiztunk, összejöttünk és már több mint három éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!