Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha véletlen becsiccsentettem kicsit az első randin?
Figyelt kérdés
Először találkoztam egy kedves, szimpatikus fiúval, elmentünk sörözni.. Jó, tudom, nem a legromantikusabb, de na.. :D Szóval én egész nap nem nagyon ettem semmit, úgy izgultam és éhgyomorra eléggé beütött 3 sör, pedig ilyen még sose fordult velem elő, hogy ennyitől becsiccsentsek, nyilván ilyenkor sikerül. Nem nagyon emlékszem, hogy az est vége fele miről beszélgettünk, csak úgy foszlányokban és most nagyon kínosan érzem magam emiatt, csak remélni merem, hogy nem viselkedtem hülyén vagy nem beszéltem butaságokat, mert alapból egyáltalán nem vagyok ilyen részeges.2016. jan. 6. 14:54
1/9 anonim válasza:
3 sör? :D Randin? Ha eszel akkor még töményt is kérsz mellé? vagy ivóversenyt rendeztetek? Szerintem ez nagyon kiábrándító, de majd kiderül. Ha nem jelentkezik a srác, tudni fogod miért.
2/9 anonim válasza:
Ettől még lehetsz csupaszív nő, izgultál, gondolom nem heti szinten randizol így. :) Ha a srác nem keres, nem hiszem, hogy emiatt lesz...
3/9 A kérdező kommentje:
Hát, 3 sör szerintem egyáltalán nem sok, csak kellett volna enni előtte. Ő is ugyanennyit ivott.
2016. jan. 6. 15:00
4/9 A kérdező kommentje:
Dehogy, nem így szoktam randizni, csak este volt már és megbeszéltük, hogy kívánjuk a sört. :D
2016. jan. 6. 15:01
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos. :) Őszinte leszek, nekem kettő kapcsolatom is úgy kezdődött, hogy fogták a hajam hányás közben... :D Én sem vagyok nagyivó, nem sokszor fordult ez elő, az egyik esetben egy rendezvény volt és iszonyatosan meleg, megártott. A másiknál meg szintén nem ettem előtte túl sokat és erősködött a srác, hogy kóstoljam meg a házipálinkáját. Hát, én engedtem, ő hánytatott két órán keresztül. De rá 5 évre elvett feleségül, szóval szerintem még ne temesd :)
6/9 A kérdező kommentje:
Haha, de jó, kicsit megnyugodtam :)
2016. jan. 6. 15:11
7/9 anonim válasza:
Nem probléma, előfordul. Szerintem a legjobb, ha nem aggódsz és nem érzed kínosan magad, inkább meséld el a srácnak is és nevessetek egy jót rajta.
8/9 anonim válasza:
Nekem ez nagyon nem tetszett volna. Így ha velem randiztál volna, akkor jópár minusz pontot kaptál volna. Viszont attól még keresnélek, ha egyébként jól el lettünk volna. Adva esélyt.
Viszont mivel a srác belement a sörivászatba, így gondolom más felfogású, mint én. Ez esetben pedig nem hinném, hogy gond lenne neki. Mivel ezzel jár az ivás.
27F
9/9 anonim válasza:
Első "randinkon" (hivatalosan nem számított annak, csak akkor találkoztunk és beszéltünk először rendesen, munkahelyen kívül) kb teljesen részegre ittuk magunkat. Én nem is gondoltam, hogy ez gáz lenne, ő meg nem adta jelét, hogy szerinte az lenne. Később is találkoztunk még párszor, aztán azóta is együtt vagyunk. Nekem nem is kéne olyan pasi, aki szerint egy nő nem ihat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!