Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerted meg a párodat? Mi történt az első randin?
Társkeresőn ismerkedtünk meg. Első randin a Citadellára mentünk. Kézfogás, ölelés, puszi először. Következő alkalommal csók. A 3. alkalommal együtt aludtunk.
28 F
Játcotam kint a pokemon go val és azt mondtam neki...
Ha te pokemon lennél ... tuti felszednélek! :D
17F/16L
Egy közösségi helyen ismerkedtünk meg. Megláttam, ránevettem, ő meg elhívott meginni valamit.
Elsőrandin eltévedtünk és át kellett vágnunk szaladva egy nagy mezőn, ahol csupa bogáncs lett a szépruhám, sokat nevettünk, azt mondta ott szeretett belém.
Társkeresőn beszélgettünk egy kicsit, spontán beszélgetés lett egyikünk sem jött be a másiknak csak ő rám írt mert látta hol lakom és valamit kérdezett. Direkt írta hogy nem akar megbántani és ha nem írok vissza sem sértődik meg csak érdeklődött valami iránt amire nem akartam válaszolni de végül írtam jóindulatból. Kedves aranyos lány, elkezdtünk írogatni, felvettük facebookon a kapcsolatot. Mivel 30 km-re laktunk egymástól de épp feléjük volt dolgom és mondtam neki hogy lesz üres 2 órám és megkérdeztem tőle akar-e találkozni velem személyesen egy kávé erejéig. Találkoztunk is, elbeszélgettünk picit megismertük egymást. Amikor elköszöntünk már ment a motorja felé mert azzal jött én meg autóval de akkor utána mentem és megkérdeztem tőle hogy lenne-e kedve randizni. Akkor ennek nagyon megörült és rá 1 héttel később randiztunk is. Nem terveztünk nagy dolgot csak elnéztünk a közeli kilátóra, megettünk egy hamburgert picit sétáltunk, elkezdett esni az eső akkor mindketten kézen fogva szaladtunk valami fedett helyre. Én akkor busszal mentem mert az autóm javítás alatt volt és még volt bőven időm a buszra. Akkor egy fedett helyre mentünk nagyon eláztunk. Akkor picit összebújtunk mert ő fázott és megtörtént az első csók.
Mai napig együtt vagyunk, még idén szeretnénk összeköltözni ez attól függ hogy kapok-e állást a közelükben mert ahol dolgozom így is ellenkező irányba meg jó 1 órányira van a lakhelyemtől. Ő nem akar váltani mert családi vállalkozásuk van és ő ott érzi jól magát, meg hát a keresete se mindegy. Bár ha minden kötél szakad megyek én is hozzájuk dolgozni.
Szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Első randin sétáltunk,beszélgettünk.
24F
munkahelyemen lakott, mint vendég
első randin az Aquaworldbe mentünk fürdeni
randivonal.hu
Ültünk egy padon és beszélgettünk.
Egy barátnőm adta meg neki a Facebookomat még évekkel ezelőtt, de akkor nem voltam rá vevő. Aztán párszor próbálkozott az évek alatt, és végre nyitottam felé, beszélgettünk Facebookon, aztán elhívott randizni egy kávézóba, de mondtam hogy inkább üljünk ki valami szép helyre és borozzunk. :D Hozott bort, a bornyitó azonban egyikünknek sem jutott az eszébe, így késsel kellett kikapirgálnunk a dugót, ami csupán egy órát vett igénybe. :D Nagyon vicces volt, közben beszélgettünk, néztük a naplementét, aztán amikor már becsiccsentettünk, megkérdeztem hogy szeretne-e csókolózni. :) Mikor elfogyott az alkohol, bementünk egy kocsmába és vettünk még egy üveg pezsgőt. (Itt elhagytam a pénztárcámat, amiért később vissza kellett szaladni. :D) Kiültünk a teraszra, és mosolyogva bámultuk egymást miközben én a hajában turkáltam és azt mondta, hogy akkor szeretett belém. Szerintem én is. :) Végül majdnem 12 órásra sikeredett a randi, a végén haza kísért.
A második randin feküdtünk le egymással, és 1 éve egyre csak szerelmesebbek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!