Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék megismerkedni egy idegen lánnyal facebook-on. Rá merjek írni ha már összefutottunk, de nem beszéltünk?
Szóval egyetemista vagyok és a lány is.
Pár hónapja egy barátomhoz utaztam egy másik városba és a váróban ültem és feltűnt,hogy egy szép lány szemez velem és mosolyog.
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,mert barátnőm volt akkor.
Felszálltam a vonatra,gyorsan leültem,de kiderült,hogy a lány is azzal a vonattal jön.
A másik sorba ült le és akkor is mosolygott és szemezett velem,de akkor kapcsolatban voltam,szóval nem akartam tovább folytatni ezt a dolgot.
Azóta eltelt pár hónap facebook-on megismertem és kiderült,hogy egy szakra járunk,csak ő másik városban tanul. Egyébként egy városból származunk.
Ciki volna így ráírni ismeretlenül,úgy hogy nem ismerjük egymást,nem is beszéltünk?
Ha nem írsz rá, sosem rontod el, de egyúttal esélyt se adsz magadnak.
Ha ráírsz elronthatod, de esélyed is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!