Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha idegen lányok fürdőruhás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha idegen lányok fürdőruhás képet küldenek, akkor mit értem el náluk?

Figyelt kérdés
20 fölötti nőkről van szó. Idegenek, badoo-ról / tinderről lettek összeszedve. Néhányuk még kétrészes fürdőruhás képeket is küld nekem, és nagyon könyörögni sem kellett érte. Sehol máshol nincs ilyen képük - ilyenkor mit értem el náluk? Ők mit gondolhatnak rólam?
2017. júl. 19. 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
most már jöhet az egyéjszakás kaland
2017. júl. 19. 00:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Szabad a pálya.
2017. júl. 19. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Fürdőruhás képet értél el náluk.
2017. júl. 19. 01:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nyár van.

Ha a kép a szobájukban készült, és a bikinin nincs cimke, tehát nem vadiúj, akkor bókokra vágynak. Ha szexre is, azt onnan tudhatod, hogy elhívod őket találkozni. Ha mennek, és sok pozitív jelet küldenek, mehet a dolog.

Ha új a fürdőruha, vagy a strandon készült képek vannak, akkor nincs mögötte hátsószándék, nyár van, vagy büszkék a nagyon jól álló akciós vétel fürdőruhájukra és csak mutogatni akarják.

2017. júl. 19. 02:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmit
2017. júl. 19. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Próbáld fel őket!

Mit veszíthetsz? :)

2017. júl. 19. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Nekem itt vágta a fejemhez valaki, hogy csak azért nem dugtunk, mert nem kellettem neki, pedig még melltartós fotót is küldtem magamról, és az istennek se akarta megérteni, hogy egy ilyen kép nagyjából nullával egyenlő.
2017. júl. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!