Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt barátnô tabu egy rokonnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnô tabu egy rokonnak/barátnak?

Figyelt kérdés

Szerintetek bunko dolog ha egy rokon randizgat a volt barátnômmel?

Lehet csak én reagàlom tul, es ez a vilag legtermeszetesebb dolga, hisz mind a ketten egyedulalloak, es momdhatni szabad a palya.

Fel eve hogy szakitottam a volt baratnommel. A dolog nem volt koztunk zokkenomentes, ezert szakitottam,most viszont hallom hogy az unokatesommal randizgat,, ami nagyon felkavaro szamomra, nem is a teny maga, hogy fiukkal randizgat, hanem hogy az unokatesommal.

Ti hogyan reagalnatok erre?

szamomra mind a kettojuk reszerol banto.

2019. máj. 21. 01:43
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Fél év után ez részedről kissé túlzás, emiatt nem kéne haragudnod rájuk.

32/f

2019. máj. 21. 01:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyan ez a helyzet egy barátommal. Annyi, hogy ő rengeteget spekulál, nehogy megbántsa a családtagját, mert nagyon családcentrikus.

De szerintem még ha rosszul is esik, nem neheztelhetsz rájuk. Ti beszéltétek meg egymással a baratnoddel, hogy jobb nektek külön, mint együtt. Ha ő boldog a rokonoddal és ő is az exeddel, ne tedd őket tönkre.

2019. máj. 21. 07:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Már miért lenne tabu? Sose értettem az ilyet. Fél év után én már semmit nem éreztem exem iránt azzal jött össze akivel akart. Ha ez épp egy rokon hát hajrá.
2019. máj. 21. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!