Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tobb lehetőséget is feldobt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tobb lehetőséget is feldobtam a találkozásra egy férfinek, akivel interneten beszélgetek, de egyikkel sem élt, akkor csak nem akart durván lerazni, de igazából eszében sincsen megismerni személyesen?

Figyelt kérdés

Pedig látszólag tetszett neki az ötlet, igent is mondott, csak aztán elterelte a témát és nem is hozta fel többé. Én kérdeztem rá aznap, hogy aktuális-e, de nem is válaszolt rendesen, csak elterelte megint a szót.

De akkor miért írogat, miért nem mondja meg egyenesen? Lehet hogy eleve nem tetszettem neki, vagy az nem volt jó döntés, hogy én hívtam el?

Máskülönben viszont senki nem kezdeményez nálam és nem is arról van szó, hogy rámenős vagyok, vagy akaszkodom, nem voltam tolakodó. Fizetős sem lett volna a program, vagy én fizettem volna a részemet. Hogyan kellene csinálnom, ha így is sikertelen vagyok?

2019. máj. 20. 23:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Dobálgass nekem lehetőségeket, én majd élek vele és a mennyekbe repítelek.
2019. máj. 21. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

#10. Állj, ez nem jó. Pont azért keveredett ilyen szituba, mert keresi azt, aki neki kell. Én sajnos, nagyon keresi...

Ilyenkor nagyon sebezhető egy nő, de akár férfi is. Belemegy ilyen dolgokba, és mindenáron tudni szeretné a miértet, hisz ő magát adta, a vágyaival, az őszinteségével. Szóval, ide nagyon kevés, amit te írsz. Ide már több kell. Online ismerkedni maga a halálugrás. :) Ha nem vagy teljesen éber, könnyen a vágyaid vetíted ki...

Online ismerkedni egy kaland, amiben nem tudod mi és ki vár rád a túloldalon. :)

2019. máj. 21. 00:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont őneki fogalma sincs, hogy mit keres. Ha tudná, ki kellene neki, nem kapaszkodna online alakokba, akik ki tudja, milyenek. Sehol nem írtam, hogy neten kell ismerkednie.
2019. máj. 21. 00:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Azért maradtam az online ismerkedésnel, mert személyesen, eloben nincs esélyem. Nem vagyok szép, viszont interneten megvan a lehetőségem, hogy a személyiségemtol keltem fel valaki érdeklődését, amire eloben nincs esélyem, mert rám nez és elkuld.
2019. máj. 21. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!