Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Menyjek el a találkozásra?
20/F
1 hónapja írogatok egy lánnyal. 1 hete kedden kellett volna találkoznunk, csak nem találkoztunk, mert nem felelt meg nekem, más volt nekem a tervben. Még hozzá teszem azt is, hogy ő Július 20-tól azaz pénteken azóta nem volt a Facebookon és hétfő reggel jelentkezett. De aztán megint nem volt egész nap a fbn akkor aztán kedden rajta volt, és elkértem tőle a telefonszámját.
Máma megint kellene menni találkozásra és nincs a fbn. És már tegnaptól. Valamit mondott nekem vasárnap, hogy megy este valahova el, de nem mondta, hogy hova. Minthogy hétfőn este megy el. 18 éves a lány és pedig 20. Adtunk esélyt a találkozásra, és hogy ismerkedjünk meg egy kicsit. Állítólag nincs pasija, de nekem ez az egész már gyanús, hogy nem mondta el, hogy hova megy. Igen féltékeny vagyok, mert félek, hogy megint csalódok. 50 km a távolság köztünk.
Mit csinálnátok az én helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!