Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Menyjek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Menyjek el a találkozásra?

Figyelt kérdés

20/F

1 hónapja írogatok egy lánnyal. 1 hete kedden kellett volna találkoznunk, csak nem találkoztunk, mert nem felelt meg nekem, más volt nekem a tervben. Még hozzá teszem azt is, hogy ő Július 20-tól azaz pénteken azóta nem volt a Facebookon és hétfő reggel jelentkezett. De aztán megint nem volt egész nap a fbn akkor aztán kedden rajta volt, és elkértem tőle a telefonszámját.

Máma megint kellene menni találkozásra és nincs a fbn. És már tegnaptól. Valamit mondott nekem vasárnap, hogy megy este valahova el, de nem mondta, hogy hova. Minthogy hétfőn este megy el. 18 éves a lány és pedig 20. Adtunk esélyt a találkozásra, és hogy ismerkedjünk meg egy kicsit. Állítólag nincs pasija, de nekem ez az egész már gyanús, hogy nem mondta el, hogy hova megy. Igen féltékeny vagyok, mert félek, hogy megint csalódok. 50 km a távolság köztünk.

Mit csinálnátok az én helyemben?

2018. júl. 31. 08:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
“Menyjek”? Ezs mien só szkufi?
2018. júl. 31. 08:58
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért kellene bejelentenie, h hová megy? Mire vagy féltékeny? Ha pasival találkozna az is normális. A másik, h van aki nem az fb-n éli az életét. Meg van a telefonszáma? Akkor hívd fel ott.
2018. júl. 31. 09:00
 3/18 anonim ***** válasza:
A helyedben? Legyek őszinte? Megölném magam. Nincs már remény számodra.
2018. júl. 31. 09:00
 4/18 A kérdező kommentje:
Nincs pasija állítólag. Azért vagyok féltékeny, mert adtunk esélyt kettőnknek, hogy találkozunk és aztán kiderül hogy mi lesz. Vagy leülünk vagy mégse.
2018. júl. 31. 09:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Azért vagyok féltékeny, mert mi ha valakivel találkozgat és hazudoz nekem.**
2018. júl. 31. 09:02
 6/18 anonim ***** válasza:
És te egy találkozásból akarod eldönteni, h passzoltok-e vagy sem? Oké... 😂😂😂
2018. júl. 31. 09:02
 7/18 anonim ***** válasza:
5. Nem jártok, szingli, benne van a pakliban, h mással is találkozik, amit nem fog az orrodra kötni.
2018. júl. 31. 09:03
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát ha fog köztünk működni miért ne. Ő is azt mondta. Az a fő, hogy legyen közös témánk amiről fogunk dumálni
2018. júl. 31. 09:04
 9/18 anonim ***** válasza:
??????? get me out mi a f__zomért raksz fel ilyen hülye kérdéseket. Rajtad már az isten se tud segíteni.
2018. júl. 31. 09:04
 10/18 A kérdező kommentje:
09:03: Erre gondolok épp. Szerinted miért lennék ennyire beparázva?
2018. júl. 31. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!