Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy butaságot csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy butaságot csinálok azzal, ha első randin nem adom el magam, mint tárgyat hanem arról beszélgetek, ami jól esik?

Figyelt kérdés

Fárasztó előadni a marketingest és ezért is keresek egy intelligens lányt, aki átlát a manipulativ bullshiteken.

Viszont egyre több helyen hallom, hogy szerepek kellenek és az, hogy eladjam magam. Ez fárasztó, stresszes könnyebb arról beszélni amit szeretek és lazábban is megy akkor. Észre is vettem azt, hogy akkor vagyok felszabadult, ha nem kell szerepet játszanom.

2018. máj. 14. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan mire gondolsz?
2018. máj. 14. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont egyre több helyen hallom, hogy szerepek kellenek"

Add önmagadat, ha emiatt nem jönnétek össze, akkor nem is gond ;)

2018. máj. 14. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség úgy gondolni rá, mint egy állásinterjúra, én el szoktam engedni magam, talán túlságosan is és ez általában átragad a lányokra, nincs értelme nem magadat adni, mert hosszútávon kiderülne, hogy nem az vagy amit el akartál adni.

24/f

2018. máj. 14. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálsz butaságot. Erről szólna a randi tulajdonképpen, hogy kommunikáltok mindenféléről, véleményt cseréltek. Ebből jobban meg lehet ismerni a másikat, mint a sztenderd kérdésekből.
2018. máj. 14. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi másról lehet beszélni, mint amit szeretsz? Amit utálsz, vagy amiről nem tudsz semmit?
2018. máj. 14. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen bonyolultan nézel egy randira akkor az még nem neked valo. Várj a következö probálkozásig legalább 3 évet.
2018. máj. 14. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez alapvetően egyáltalán nem baj. Aki ezekkel jön, hogy "jaj, a mai lányoknál el kell adnod magad", az ált. csak frusztrált, amiért olyan személyisége van, ami a kutyának nem kell (ált. ilyen rinyáló, önsajnáltató, semmiben nem kiemelkedő fazonok), vagy aki csak a felszínes top cicákra megy, vagy a kettő kombinációja. Sztem az lenne a normális, hogy kötetlenül beszélgetsz.

Persze azért nyilván vannak határok. Ha az "ami jó esik"-be beletartozik:

- az exed ajnározása

- az exed szapulása

- azoknak a nőknek a szapulása, akik kikosaraztak

- hogy milyen aranyered van, mekkorát fostál tegnap meg hogy szoktad a pattanásaidat nyomkodni

- mindenkinek a gúnyolása, aki nem olyan, mint te

- a nő szexuális témákról való kérdezgetése első randin

meg hasonlók, akkor inkább változtass egy kicsit :). De gyanítom, nálad nem ez a helyzet

2018. máj. 14. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Soha nem voltál még randin, igaz?
2018. máj. 14. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Van úgy, hogy valaki akkor sem jön össze veled, ha megpróbáltad tárgyként eladni magad, úgy sem olyan holtbiztos, hogy így kér belõled.

A kikosorazásnak millió oka lehet, fogadd ezt türelemmel és megértéssel.

2018. máj. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!