Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat tőlem valójában?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem valójában? Miért myomul ennyire? Nagyon gyanús! 24/L

Figyelt kérdés

Lehet, hogy en reagálom túl. Nem vagyok rossz csaj, sőt. Bár az előző kapcsolatom kissé visszavett az öbizalmamból, mert nem én mondtam ki, hogy legyen vége és a párom nem volt valami odaadó...

Mostt a szakítás után 3 hónappal megismerkedtem egy sráccal.

Okos, orvosi egyetemre jár, kitűnően államvizsgázott nemrég. Van saját lakása, szép új sportkocsija, magas és nagyon helyes is.

És én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy engem akar, mikor bárkit megkaphatna, ezért nagyon kételkedve állok az egészhez, már többször találkoztunk és még egy csókot sem adtam neki.

Minden nap látni szeretne, naponta találkozunk, jon értem, vacsorázni visz, stb. Mindig kérdezgeti napközben is, hogy mi van velem és azt fejtegeti milyen jól érzi magát velem.

Már felhozta, hogy felmehetnénk hozzá, és mondta, hogy ne izguljak nem fog rám nyomulni, mert tudja, hogy ettől vagyok bef*sva.

Mi van ha csak meg akar dönteni? Hogyan derítsem ki a valódi szándékait? Vagy létezik, hogy tényleg ennyire odavan értem?

Mert érte kb. minden barátnőm odavan de én egyelőre igyekszem semlegesen viselkedni vele.

Nem szeretnék még egyszer sérülni egy pasi miatt... mit tegyek? Hogy tudjam meg mit akar valójában? :D

2019. máj. 9. 14:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most diplomázok a jogon. Igen, tipikus csajos bajok😀😀😂
2019. máj. 9. 15:01
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Bakker, tanult vagy, azt mondod, jól nézel ki, bejössz neki... Akkor meg? Hajrá!
2019. máj. 9. 15:11
 13/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Amikor nincs egy szál probléma se, de a nők kreálnak maguknak muszájból...
2019. máj. 9. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
2019. máj. 9. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Úgyis lefekszel vele, nem mindegy? 😀 Legfeljebb attól félsz, hogy kikerülsz a mézeskosárból és nem lesz sportkocsi meg vacsi heti több alkalommal. 😉 Bezzeg ha egy OKJ-s végzettségű, nem annyira magas egyén udvarolna, le sem sz_rnád, sőt, még jönnél a "mit képzel magáról" dumával... Annyira tipic mai nő vagy kérdező.. Ego van, de ha jön a szuperalfa sportkocsival, máris hajlandó vagy visszább venni.
2019. máj. 9. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!