Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezhet olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy valaki duci, telt csajokkal randizik mindig de valójában a vékony lányok tetszenek neki?

Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Igen, ha kicsi az önbecsülése.
2018. dec. 5. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Létezhet, de szerintem elég súlyos hiba. Önbecsapás és adott esetben játszadozás mások érzelmeivel...
2018. dec. 5. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, mert például ő úgy van vele, hogy ha ló nincs jó a szamár is. Randizik, csak, hogy valakivel együtt legyen.

Kevés önbecsülésre és önszeretetre utal.

2018. dec. 5. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan sracot, akinek alapjáraton a vékony lányok tetszenek és tud is találni magának, az előző csajai mind vékonyak voltak, aztan megismert egy duci lányt és valamiért évek óta vele van és vele is tervez hosszútávon. Szóval a zsáner nem jelenti azt, hogy ne történhetne kivétel, akibe beleszeretünk. Nekem is az izmos, szakállas férdiak tetszenek, de a párom egy tipikus kocka, mégsem cserélném el semmilyen izmos pasira.
2018. dec. 5. 13:23
 5/5 LazyJones ***** válasza:
75%
Vékony csajok a zsánerem, ehhez képest párom erősen vaskos alkat. Egyszerűen beleszerettem így, ahogy van, és nem a kinézete miatt. Ha szexpartnert keresnék, továbbra is csak vékony nőkben gondolkodnék, de ő sokkal több nekem, mint egy szexpartner.
2018. dec. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!