Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tudják hogy a pasik mit mondanak az öltözőben valójában róluk a férfiak?
Sajnos rossz tapasztalatom van. Kinnt udvarol a csajnak, nyalizik neki, dícséri majd az öltözőben (ez csak képletes, lehet konyha is vagy parkoló) a többi férfinek előadják, hogy egy numerának jó lesz, meg olyat is hallottam, hogy “ha zacskót húz a fejére akkor meg...” aztán előtte ott dicsérgette a csajt és randira hívta.
Férfi vagyok de ezt a fajta macsó bunkóságot nem igazán tűröm és tapasztalataim szerint a férfiak 90%-a ezt csinálja. Aki házas vagy kapcsolatban van, az is a párját szidja, kibeszéli. Néha úgy érzem a férfiak rosszabbak mint a nők!
A nők tudják hogy ezt csinálják a férfiak? Vagy csak nem érdekli őket? Én a sok barátnőből, egyéjszakásból kettőnél hallottam vissza, hogy kipletykáltak, többtől nem.
Igen, tudjuk, hogy ez van. És azt is tudjuk, hogy csupán csak az egyéjszakás, és/vagy a komolytalan kapcsolatokat beszélik ki a férfiak. A feleségüket/komoly kapcsolatukat tisztelik és szeretik.
A kisfiúk megint más tészta. Ők beszélnek össze-vissza, hiszen ostobák.
"Férfi vagyok de ezt a fajta macsó bunkóságot nem igazán tűröm és tapasztalataim szerint a férfiak 90%-a ezt csinálja."
Ezek szerint, te még férfiként sem tudod.
Egy tini srác ült mögöttem a buszon és telefonon beszélgetett a haverjával a barátnője melleiről.
Hát hadd ne mondjam, majdnem kiszálltam, mert elfogott a hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!