Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, h azok a lányok, akik kapcsolatban vannak szépnek látják magukat, akik nem, azok meg csúnyának, függetlenül attól, hogy valójában hogy néznek ki?
Nagyon érdekes, hogy ismerek olyan lányokat, akik gyönyörű szépek ,de sosincs szerencséjük a szerelemben, ezért párkapcsolatuk se volt még, vagy csak nagyon kevés és totál csúnyának látják magukat.
Meg olyanokat is ismerek, akik szerintem kifejezetten csúnyák, de mindig szerencséjük volt, mindig volt prájuk és teljesen elégedettek a külsejükkel ,sőt náluk sokkal szebb lányokat szólnak le, h azok milyen hülyén néznek ki.
Komolyan ennyit számít a lányoknál önértékelés szempontjából, hogy mennyi párkapcsolatuk volt?
Általánosítani nem lehet.
Párkapcsolatban lévők közt is van aki teljesen gyámoltalan, kicsi az önbizalma. Szinglik között is van olyan, akinek teljesen rendben van az énképe.
Ez attól függ, hogy ki mit gondol magáról és nem attól, hogy van-e párja vagy sem.
Nem éreztem magam soha szebbnek mikor kapcsolatban voltam, mint amikor egyedül. Tulajdonképpen azt is mondhatnám, hogy legszebb éveimben mindig egyedül voltam. Murphy törvénye szerint. Ami feltűnt még ha akadt egy udvarló gyorsan követte egy másik vagy harmadik is, mintha egy láncreakció indult volna el, sok év egyedüllét alatt meg szinte semmi. Szerintem kiegyensúlyozottabb mindenki amikor párkapcsolatban van és ez vonzóvá teszi a másik nemnél. Ugyanígy a kiéhezettség is valamilyen szinten érződhet és ez visszatetsző lehet mindegy, hogy melyik nemről van szó.
Mondd csak azt egy nőnek, hogy már évek óta magányos vagy, és úgy örülsz, hogy most végre találtál egy ilyen csodálatos lányt. :))
Szerintem az van, hogy a külső megerősítéstől függ az, hogy mennyire látjuk szépnek magunkat.
Akinek nincs senkije, az visszautasítva érzi magát, szerencsétlennek meg rondának, hiszen az a séma van az emberek fejében, hogy ha szép vagy, akkor sikeres párkapcsolatod is van.
A kevésbé szép lányok mint én is, azt hallják a párjuktól jó gyakran, hogy szépek, szexisek, kívánatosak, amiről pl én tudom, hogy nem teljesen igaz, de azért nagyon feldob, hogy a kedvesem így látja. És úgy tudja mondani, hogy el is hiszem néha.
Mondjuk annyi köze lehet a valósághoz,hogy aki kapcsolatban van,több bókot kap,mint egy szingli és ettől nagyobb az önbizalma.Nálam is így volt régebben.Mondjuk a nekem ellenkező nem még nem mondta,hogy kifejezetten csúnya vagyok.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!