Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy van az, h azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, h azok a lányok, akik kapcsolatban vannak szépnek látják magukat, akik nem, azok meg csúnyának, függetlenül attól, hogy valójában hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes, hogy ismerek olyan lányokat, akik gyönyörű szépek ,de sosincs szerencséjük a szerelemben, ezért párkapcsolatuk se volt még, vagy csak nagyon kevés és totál csúnyának látják magukat.

Meg olyanokat is ismerek, akik szerintem kifejezetten csúnyák, de mindig szerencséjük volt, mindig volt prájuk és teljesen elégedettek a külsejükkel ,sőt náluk sokkal szebb lányokat szólnak le, h azok milyen hülyén néznek ki.

Komolyan ennyit számít a lányoknál önértékelés szempontjából, hogy mennyi párkapcsolatuk volt?

2017. ápr. 26. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én szép vagyok, tudom, de ha ezt mondják, lexarom, mert csak dugni akarnak :)
2017. ápr. 26. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a jó kapcsolat, ahol szépnek érzi magát az ember :)
2017. ápr. 26. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:

nagyon nem így tapasztalom ahogy a kérdésben van.

l22

2017. ápr. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!