Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 30 éves férfi és 17 éves lány között működhet kapcsolat?
Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 11:29
3/15 anonim válasza:
Szex működhet, komoly kapcsolat kevés eséllyel.
4/15 anonim válasza:
Hosszú távon szinte kizárt. Egy 17 és egy 30 éves szerelme merőben más.
5/15 anonim válasza:
Nem, ha a lány annyira gyerek, hogy a Gyakorin kérdezi erről a népet.
6/15 anonim válasza:
Szexkapcsolat, barátság extrákkal tutira igen, komolyabb nem hiszem.
30F
7/15 anonim válasza:
Nem hiszem. Mit akar egy férfi egy lánytól?
8/15 anonim válasza:
Amíg a pasi pènze tart és nem próbálkozik a csajnàl fiatalabb és jóképűbb pénzes pasi. Tudom erre az lesz a válasz hogy a pasi csóró,pizzafutár,csőszerelő st... hát persze, hát persze.😏😏
9/15 anonim válasza:
Nekem 31évesen 18eves bnőm volt,hatalmas szerelem volt,de mikor Pestre ment tanulni es tavkapcsolat lett,azert lett vege!
Nekem az a veleményem hogy lehet nagy szerelem is,embertöl függ,mennyire vagytok őszintek egymashoz
10/15 anonim válasza:
Nem. A lány túl fiatal. Akkora korkülönbség akkor működhet, ha a lány idősebb. Pl. 25, 48 már működhet. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!