Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szoktak hívogatni a pasik?
Egy idősebb, 40+ pasi mostanában minden nap felhív és beszélünk 1-2 órát. És egyszerűen nem értem, hogy a fiatalabb srácok miért nem csinálnak ilyet? Engem sosem szoktak hívogatni a randipartnereim, pedig imádnám az ilyen hosszas beszélgetéseket. És vannak lányok, akiket állandóan hívogat a pasijuk. Csak én vagyok olyan szerecsétlen, hogy nem kíváncsiak ennyire rám a pasik, vagy ez a telefonálás dolog a mai generiációból már kihalt?
22L
Én régen hivogattam azokat a lányokat, akiknél épp alakulóban lehetett volna a dolog, de sosem vették fel a telefont, így aztán leszoktam róla.
Kérdező, alkalmazkodunk az igényekhez :)
Ezért választják a huszonéves lányok a 40+-os pasikat pl.
Ilyenek miatt is.
#6 azért egy sportoló milliomos 40-es nem hiszem, hogy senkinek ne kéne :D Sőt bármikor előbb elfogadnám, mint egy Xbox-függő huszonévest, aki nagy eséllyel úgyis csak megdugni akar. Legalábbis én elég sok csalódáson vagyok túl.
A kérdésre viszont még mindig nem kaptam választ, lányok, titeket fel szoktak hívni a huszonéves fiúk még randizás időszakában, vagy nem? :D Mert nekem ez eléggé hiányzik és fura, hogy kb egy olyan pasim nem volt, aki ezt megtette volna, csak már hosszabb kapcsolatban.
Manapság már eleve nem annyira alap a hosszú telefonálgatás, mikor bármikor bárhonnan tudod írásban közölni, hogy merre jársz és mit csinálsz. Nekem voltak barátnőim még 10 éve, akik felhívtak és 2 óráig akartak beszélni a semmiről. Mivel félénk típus voltam, így udvariasságból nem mertem megszakítani a társalgást, de a hátam közepére nem kívánom ezt, mikor élőben is találkozunk gyakran. Valószínűleg ők is inkább élőben beszélnének, mint telefonon.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!