Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem szoktak hívogatni a pasik?
Egy idősebb, 40+ pasi mostanában minden nap felhív és beszélünk 1-2 órát. És egyszerűen nem értem, hogy a fiatalabb srácok miért nem csinálnak ilyet? Engem sosem szoktak hívogatni a randipartnereim, pedig imádnám az ilyen hosszas beszélgetéseket. És vannak lányok, akiket állandóan hívogat a pasijuk. Csak én vagyok olyan szerecsétlen, hogy nem kíváncsiak ennyire rám a pasik, vagy ez a telefonálás dolog a mai generiációból már kihalt?
22L
12. Interneten mindenkinek nagy a szája, az nem jó kiindulási pont.
Kérdezőnek annyit akartam ezzel válaszolni, hogy attól, hogy valaki nem hívogat, nem jelenti az, hogy nem érdekled, van aki csak nem szereti a hosszas telefonálgatást, különösen ha mondjuk ő maga nem olyan beszédes.
2 óra telefonálást bármikor elcserélnék fél óra személyes együttlétre.
F/40+
Vagy olyanokkal találkoztál, akikből kihalt.
Én a személyes találkozót preferálom és nem is tudom tartani a ritmust azokkal al ányokkal, akik random videón válaszolnak vagy hangüzenetben messengeren...egyszerűen nem jut az eszembe, hogy pötyögés helyett felvegyek az utcán egy videót magamról, ahogy a telefonnak beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!